2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من به هر جمعیتی نالان شدمجفت بدحالان و خوشحالان شدم

ادبیات فارسیه😂😂😂😂

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو

تو جمعی که بعضی شون فرق اباطیل رپ و ترانه پاپ سخیف رو با شعر مولوی و حافظ و سعدی نمی فهمند و اراجیف آدم هایی که در حد فارسی متوسطه هم بلد نیستند با شاهکارهای ادبیات فارسی هم کاسه می شه مشاعره اهانت به بزرگان شعر و ادب فارسیه.

من به هر جمعیتی نالان شدمجفت بدحالان و خوشحالان شدم

مرا میبینی و هر دم زیادت میکنی دردم

تورا میبینم و میلم زیادت میشود هردم

به سامانم نمیپرسی نمیدانم چه سر داری

به درمانم نمیکوشی نمیدانی مگر دردم

منظورت چیه آجی

گفتم این بیتی ک خوندی داخل کتاب ادبیات فارسی بود آیا؟

برای مغرور بودن باید سیس و پرستیژشم داشته باشی،وگرنه همینجوری ک میری تو قیافه ما فک میکنیم کر و لالی😝نفله کیه من یا تو

گفتم این بیتی ک خوندی داخل کتاب ادبیات فارسی بود آیا؟

نه🗿

ینی تو کتاب ادبیات دبیرستان هم شعرش بود ولی خب من الان از روی اون نخوندم چون کتاب فارسی ندعرم چون مدرسم سه ساله تمام شده

کاش از شاخه سرسبز حیات؛ گل اندوه مرا میچیدی..🤍

نه🗿ینی تو کتاب ادبیات دبیرستان هم شعرش بود ولی خب من الان از روی اون نخوندم چون کتاب فارسی ندعرم چو ...

آخه این چن روزه جو سایت همش شده کتابای درسی

امروز مود سایت همش دینی و ادبیات بود😂

گفتم نکنه توام داری ادبیات میخونی

تو جمعی که بعضی شون فرق اباطیل رپ و ترانه پاپ سخیف رو با شعر مولوی و حافظ و سعدی نمی فهمند و اراجیف ...

حالا این همه عصبانی شدن نداره 😅

تا وقتی که شاهکار های ادبیات فارسی رو به اسم حرمت نگاه داشتن توی گنجه حافظه محبوس نگه داریم نسل جدید که طرفدار رپ و موسیقی های کم سطح پاپ شدن آشنا نمیشن با این شاهکار ها ...