2777
2789
عنوان

بوی بد دهان

120 بازدید | 18 پست

چند تا راهکار که بوی دهنو کم میکنه :

۱. اب زیاد بخورید. یه بطری گوگولی برا خودتون داشته باشید و وسط کارا همش اب بخورید. من خودم میلم به اب نمیرفت چند روز اولش همش جیش دارید اما کم کم بهتر میشه.. اب زیاد خوردن پوستو بهتر میکنه، یبوست بهتر میشه، بوی دهنو کم میکنه و حتی بوی عرق کم میشه و عرقتون بو نمیده.

۲. زبان رو خوب بشورید. مسواکای مخصوصی برای شستن زبان هست، نداشتین میتونین با یه قاشق فلزی یا چیزی شبیهش روی زبونو تمیز کنین .. بعضیا پرز زبونشون بلنده و این باعث بوی بد و تلخی دهن میشه.

۳.نخ دندون رو فراموش نکنید. باقی مونده غذاها بین دندونا بوی بدی میگیره. قبل مسواک شبا نخ دندون بزنین.

۴. گاهی اوقات بوی دهان از سینوس هاست ، روزی یک بار بینی رو بشورید یا از اسپری بینی استفاده کنید که بعد تموم شدن میتونین توی ظرفش اب جوشیده نمک حل کنید( حواستون باشه نمک زیاد نباشه تا بینی سوزش بگیره و بعدش سرفه کنین) یا حتی سینوواش از داروخونه بگیرید.. جزئیات رو از چت جیپیتی بپرسید.

۵. اب نمک غرغره کنین. بعضیا نوشته بودن سرکه و اب رو امتحان کنین اما این اصلاااا خوب نیست و مینای دندوناتون از بین میره.

۶. لواشک بخورین.

۷. بعضی از ادما مشکل رفلاکس معده دارن و بعد غذا وقتی سریع دراز میکشن باعث میشه اسید معده بالا بیاد و دهن بو بده و گاهی خلط ایجاد بشه.

۸. بعضی افراد با خوردن چیزای سرد مثل گوجه و دوغ و... پشت حلقشون خلط ایجاد میشه( که البته این مربوط به طب سنتی هست و میگن به اطلاح بلغم داره باید گرمیجات مثل دارچین بخوره مثلا همراه چای)

بعد از این موارد اگه بوی دهن بهتر نشد باید برید سراغ دکتر:

۱. سنگ لوزه چک بشه. که اگه لوزه حفره حفره باشه توش سنگ های زرد و بدبو ایجاد میکنه( اگه حس میکنین بوی دهن از حلق هست حتماا برین به دکتر حلق و بینی و لوزه رو چک کنین) که با عمل لوزه حل میشه

۲. مشکل سینوزیت و خلط پشت حلق که بازم با همون دکتر حلق و بینی باید مطرح کنین.

۳. مشکل معده هم گاهی باعث بوی بد دهان هست.

واقعا مشکل بدیه و روی اعتماد به نفس تاثیر داره . امیدوارم کمک کننده باشه نوشتهام

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لطفا هرکی میخونه کمک کنه ،من دائم مسواک میزنم ولی دهنم بد بوعه ،حتی آب دهنم زدم پشت دستم بو کردم بد بو بود، اعتماد به نفسمو ازم گرفته من خیلی تمیزم چرا باید دهنم بو بده

اللهم عجل لولیک الفرج ، لطفا برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ، شاد باشید

یادم رفت دندون پزشکی فراموش نشه و دندونای خرابو چک کنین

خراب مثلا کدوما؟ من پیش ومده دندون آسیابم مثلا یه کوچولو توش سیاهه اما درد نداره و سوراخ نیست

خراب مثلا کدوما؟ من پیش ومده دندون آسیابم مثلا یه کوچولو توش سیاهه اما درد نداره و سوراخ نیست

بهتره بری زودتر درست کنی تا به عصب نرسیده چون برسه هم درد میکنه هم دندون بغلی رو خراب میکنه و کارت دوبرابر میشه..

اینایی که گفتم انجام بده ایشالا که رفع میشه🩷

فداتشم همه رو انجام دادم ،حتی برای لوزه خیلی نگاه کردم با چراغ قوه توی دهنمو اما چیزی نبود