2777
2789

فقط میدونم که خیلی حال میده

اما متاسفانه یه سری از مردان که نباید بهشون گفت مرد خیلی اذیت میکنن

کم گوی و گزیده گوی چو در .... سلااام کاربر تارت گوگولی هستم همیشه جمعه ها تاپیک مفید میزنم خیلی خوشحال میشم که بیاین و یه نظری بدین و پربازدید بشه چون هدفم فقط اینه که اطلاعات عمومی مردم بره بالا و واقعا یه کمک و یه راهنمایی تو زندگیشون باشه ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی حال میده...

باید یه زمانی بری که خلوت باشه، یا اول صبح، یا نیمه شب...

من نیمه شب رو ترجیح میدم... هوا بی نظیره اصلا، خیابونام خلوت اصلا عالیه

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

فقط میدونم که خیلی حال میده اما متاسفانه یه سری از مردان که نباید بهشون گفت مرد خیلی اذیت میکنن

آره خیلی حال میده منم تنها سوارنشدم همیشه باشوهرم سوار میشیم

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

یکبار با داداشم رفتم موتور سواری

تازه موتورشو گرفته بود انقدر سریعععععع مبرف ک موهای فرمو اتو نمیتونست صاف کنه با شدت سرعت موتورش موهام صاف شد😑🤣

تنهام. ۱۸ سالگی، آدم خودش نصف جهان مشکلاته! از یه طرف درس و تست، از اون یکی طرف آینده مبهم، از اون یکی هم اضطراب که مثل مهمون ناخونده میاد و نمیره. تو سن ۱۸.۱۷ سالگیم چن بیماریو باهم دارم ولی نمیخام ناشکری کنم(خیلیاهم دارن مث من هستن)...خیلی از همسنامو میبینم درگیر کنکور و خوشگذرونی و...هستن ولی من با خانواده دارم بخاطر بیماری هام دست و پنجه نرم میکنم. حیف که ظرفیت تریاک و سیگار ندارم یا استفاده میکردم. شنیدم نباید بیماری هارو به کسی گف ولی من میگم خالی بشم. خداروشکر راضیم و زندگیم میگذرونم شماهم بگذرونین از خدا راضی باشین، خدا بدبختارو دوس داره اینطور شنیدم.

آره خیلی حال میده منم تنها سوارنشدم همیشه باشوهرم سوار میشیم

واقعا بهتر از ماشینه

کم گوی و گزیده گوی چو در .... سلااام کاربر تارت گوگولی هستم همیشه جمعه ها تاپیک مفید میزنم خیلی خوشحال میشم که بیاین و یه نظری بدین و پربازدید بشه چون هدفم فقط اینه که اطلاعات عمومی مردم بره بالا و واقعا یه کمک و یه راهنمایی تو زندگیشون باشه ......

یه بار خوردم زمین

پام کبود شد

داداشمم پشت سرم بود🤣🤣🤣

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

من سری اول که سوار شدم حدودا ۱۶ سالم بود ، کلاچ رو ول کردم یهو جلو موتور بلند شد کم مونده بود برم او ...

دور از جونت عزیزم

باباها ک هیچ وقت اجازه نمیدن😅😂😂

خدایا شکرت ب خاطرهمسرم وفرزندانم💕

دلم میخواد به دختر خیلی خوشگل با موتور گوگولیش یه شب بیاد دنبالم منم پشتش بشینم ولی متاسفانه هیچکی اطرافم نیست

....اگه با من بحث کنید جوابتون رو نمیدم چون فهمیدم نمیشه یه مگس رو متقاعد کرد باید ولش کرد فرستاد دنبال غذاش😂شاید یک روز داستان متحول شدنم رو گفتم قبل آقا، اهل گفتوگو بودم اما الان اهل فحشم. دلهایمان ریش ریش شده از  دلتنگی آقاجان ...شبیه سرآستین لباست.دلهای ما ریش ریش ست. کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم، در حال ترمیم 🥀💔ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم .همه نقش بلد بودند،من فقط بلد بودم خودم باشم؛و چه ساده لوحانه فکر میکردمصداقت هم یک هنر است.». 

عید پارسال جزیره هرمز بودیم دخترا موتور کرایه میکردن دو ترکه سوار میشدن نیششون تا بناگوش باز😂 از شادی اونا منم خوشحال میشدم😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

دور از جونت عزیزم باباها ک هیچ وقت اجازه نمیدن😅😂😂

مرسی

نه من بابام وقتی موتور سواری دخترا مد نبود بهم یاد داد😄

الان که دخترا می تونن آزادانه سوار شن من موتور مناسب ندارم. فکر کن منو با هوندا ۲۰۰ ببینین تو خیابون🤣 شلوار سه خط و ادیداس🤣🤣🤙

خراسان شمالی🤍