2777
2789
عنوان

چرا ی مادر

187 بازدید | 14 پست

به شوهرش بگه خواهرزاده و برادرزاده هامو بیشتر از بچه هات دوست داشته باش

به بچه هات پول نده به خواهر و برادرای من پول بده

بزنشون بچه هاتو بخاطر اینکه ثابت کنی عاشقمی

روانیه

لطفا قبل ریپلای امضام رو بخون اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره اگه یه ویژگی رو به یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی اگه فمینیست رو مسخره میکنی نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک سوم من بخونید

آبجیم یک کالسکه عروسک داره میخواست بره توش بشینه امروز نذاشتن بچه هشت ساله بره میخوره زمین میشکنه منم گفتم بدش مال من بوده ببرمش تو اتاق نخواستم بره توش بیفته مامانم زد بهم گازم گرفت تو عروسکات باید بدی بهش دوتا عروسک دارم از مشهد کربلا یادگاری آوردم چند سال پیش گیر داده ب همونا هر چی داشتم نداشتم برده نمیزاره برم تو اتاق درس بخونم کتاب دستم میبینه فش میده حق نداری سال دیگه کنکور بدی خسته شدم الان میگید برم کتابخونه حتی تا کوچه هم نمیزاره برم یک کراپ نمیزار تو خونه بپوشم تو عمرم ضد آفتاب ندیدم پیتزا حسرتم شده مادرم ده سالگی دیونه شد چاقو خوردم الان قرص میخوره خوبه من بدبخت افسرده ام من حتی مانتو انتخاب کردنمم نمیزار خودم انتخاب کنم موندم بخدا من میزاره با درس خودم سرگرم کنم نه میزاره سمت گوشی برم کلا چند دقیقه اونم سریع یواشکی چون چک میکنه بیشتر شبا خوابه میرم سمت گوشی و صبحا گاهی نمونه سوال دانلود میکنم بخونم اما هیچ چیزی کتاب درسی کتاب واقعی نمیشه

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

با احترام

اون خانوم عقل نداره راحته

تجربه دوازده سال زندگی هیچ کس تاکید میکنم هیچکس شوهر و بچه ادم نمیشه

من چنان از باقی ضربه خوردم ک الان برام خواهر و برادر و خواهر شوهر حکم ادمای خنثی زندگیمو دارن

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

تاپیک سوم من بخونیدآبجیم یک کالسکه عروسک داره میخواست بره توش بشینه امروز نذاشتن بچه هشت ساله بره م ...

فقط میتونم بگم هر طوری شده بخون از اون خونه فرار کن بری دانشگاه

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

فقط میتونم بگم هر طوری شده بخون از اون خونه فرار کن بری دانشگاه

این در صورتی کتاب

وقت

تنهایی

ارامش

اعصاب داشته باشی نه منی رشتمم جوری علاقه نداشتم نیم ساعت فق میتونی با هزار بدبختی بیام تو گوشی

کتاب درسیمم انداخته دور

خب اونی مشاور برنامه هدف داره کلی پشت میمونه قبول بشه منی ...💔🙃

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

با احترام اون خانوم عقل نداره راحته تجربه دوازده سال زندگی هیچ کس تاکید میکنم هیچکس شوهر و بچه ادم ن ...

بستگی داره. من چندین سال شوهرم و خانواده ش انقدر اذیتم کردن که حد نداشت. هیچکی پشتم در نیومد.

حالا بعد چند سال واسه برادرم یه مشکلی پیش اومده مادرم داره خودشو واسش میکشه... میگم انگار من اون موقع یتیم بودم بهم گفت همینه که هست باید بری باهاش زندگی کنی.

الان فکر میکنم فقط ادم باید خودش پشت خودش باشه و لاغیر

این در صورتی کتاب وقت تنهاییارامش اعصاب داشته باشی نه منی رشتمم جوری علاقه نداشتم نیم ساعت فق میتونی ...

رشته ات چیه؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨