2777
2789
عنوان

کنکور 406

36 بازدید | 7 پست

ب نظر شما خواندن برای کنکور 406با وجوداحتمالات جنگ و.... کار عقلانی هست یا ول کنم بره پشت کنکوری هستم 32سالمه تازه امسال هم استخدامی اموزش پرورش قبول شدم ب درس خوندن هم علاقه دارم با وجد 3تا بچه و کلی مشکلات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ب درس خوندن علاقه دارم پایم هم قوی هستش پارسال 4ماه خوندم ول کردم

پارسال چی خوندی برا کنکور خوندی یا برای استخدامی فقط

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

پارسال چی خوندی برا کنکور خوندی یا برای استخدامی فقط

برا کنکور خوندم 4ماه بعدش برا استخدامی دو هفته خوندم پیگیر کارهای استخدام شدم و جنگ شد تل قط شد ادامه ندادم ازتل میخوندم کلیپای ماز میدیدم تمام جزوات رو هم خریدم

برا کنکور خوندم 4ماه بعدش برا استخدامی دو هفته خوندم پیگیر کارهای استخدام شدم و جنگ شد تل قط شد ادام ...

مبارک باشه الان دیگه استخدامی؟

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

ممنون عزیزم اره برای سرایداری قبول شدم نه معلمی. فقط مدرک دیپلم دارم نمیتونم ازمون ماده 28بدم

مبارک باشه با این پشتکاری که ازت دیدم قطعاً اگه بخونی کنکورم قبولی