2777
2789
عنوان

نماز شب

13 بازدید | 2 پست

میشه فقط شفع و وتر خوند


نماز شفع به صورت ذیل میخوانیم: ابتدا نیت میکنیم که 2 رکعت نماز شَفْعْ می خوانم قربة الی الله، در باقی اعمال نماز بجای سوره توحید در رکعت اول سوره ناس و در رکعت دوم سوره فلق را میخوانیم.(طبق نظر برخی از فقها و مراجع بنا به احتیاط واجب نماز شفع بدون قنوت خوانده شود)

پس از خواندن نماز شفع نوبت به نماز یک رکعتی وتر میرسد. در نیت این نماز میگوییم یک رکعت نماز وتر می خوانم قربة الی الله،سپس حمد ، سه مرتبه توحید و یک مرتبه سوره فلق و یک مرتبه سوره ناس را میخوانیم.

پس از خواندن سوره ها نوبت به قنوت میرسد و در قنوت مستحب است، چهل بار ( اَللّهُمَّ اِغْفِر لِلْمومِنینَ وَ اَلْمومِناتْ وَ اَلْمُسلِمینَ وَ اَلْمُسلِماتْ ) را بگوییم می توانیم یکبار هم بگوییم.

و یا برای 40 فرد مومنی که میشناسیم طلب استغفار کنیم. سپس 70 بار ذکر : اَسْتَغْفِرُ اللهَ رَبی وَ اَتُوبُ اِلَیه و سپس 7 بار :هذا مَقامُ الْعائِذِ بِکَ مِنَ اَلْنار و نهایتا 300 مرتبه ذکر: اَلْعَفو بگوییم.

پس از قنوت مانند باقی نماز ها رکوع و سجود و تشهد و سلام خوانده و از درگاه خداوند طلب آمرزش گناهانمان کنیم


در صورت لزوم به خلاصه و ساده تر کردن میتوان مستحبات گفته شده در قنوت نماز وتر را تاجایی که توان و حوصله اجازه میدهد خواند.

حتی اگر خواب آلودگی به شما اجازه سرپا ایستادن نمیدهد نشسته بخوانید

لطفا برام دعا میکنی؟؟؟

یادم میکنی تو نماز شبت؟ ؟؟

اسمم زینب شاغل بشم تو بیمارستان رسول اکرم درخواست دادم ب دکتر نظری موافقت کنن و مشغول ب کار بشم همین هفته خبر بدن ب امید خدا

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز