2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 34 پست

برا من یه بار بعد ۴۵دقیقه هاله انداخت اما باردار نبود یه بار بعد نیم ساعت بازم باردار نبودم

کیست هم‌ندارم دارو خاصی هم استفاده نمیکنم

اما تو‌این سایت بودن کسایی که بعد چندساعت هاله انداخت و باردار بودن ایشالا برا شما هم همین باشه🙏🏻🙏🏻

خدایِ مهربـــون شكرت🙏🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکرار کردم ولی باز بعد چند ساعت دو تاخط میشه فک کنم بی بی چک خرابه اخه خط cهم بعد چند ساعت مشخص میشه

شاید هنوز هورمنhcg ات پایین نیومده از بارداری قبل که بعد چند ساعت میوفته.

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
برا من یه بار بعد ۴۵دقیقه هاله انداخت اما باردار نبود یه بار بعد نیم ساعت بازم باردار نبودم کیست هم ...

اخه من اقدام نداشتم و فقط یه بار رابطه مشکوک داشتم و الانم همه علایم بارداری قبلمو دارم بخاطر این شک دارم 

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

سلام دقيقا براي منم بعد چند ساعت هاله خيلي كمرنگ ميافتاد يعني طوري كه خيلي بايد دقت ميكردي فكر كنم ٥تا روزي يكي ميذاشتم همين بود ديگه هيچي دل و زدم به دريا رفتم ازمايش دادم مثبت بود الان ٥هفتمه ☺️

نه قبلا تست کردم و هورمونم پایین اومده

پس ایشالله که بارداری.برامنم دعا کن دوساله منتظرم😔

الهی هیچ راه نجاتی نداشته باشی                                              وقتی غرق در خوشبختی هستی😍
سلام دقيقا براي منم بعد چند ساعت هاله خيلي كمرنگ ميافتاد يعني طوري كه خيلي بايد دقت ميكردي فكر كنم ٥ ...

مبارکه گلم 

مارک بی بی چکت چی بود؟

حالا دوس داری باشی؟

این ماه رفتم دکتر و گفت میتونی باردار بشی ولی عفونت داری و بهتره که فعلا باردار نشی تا عفونتت درمان بشه الان میترسم اگه باردار باشم مث دفعه قبل بشه

تکرار کردم ولی باز بعد چند ساعت دو تاخط میشه فک کنم بی بی چک خرابه اخه خط cهم بعد چند ساعت مشخص میشه

از ی مارک دیگه استفاده کن

خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁