85roseflower مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 51 عنوان فارسی 35 بازدید | 5 پست فارسی دوازدهم یه بار از روز فرمول بیست خوندم ولی فردا و پس فردا باید برای امتحان بخونم و نمیشه تو این مدت بازم فرمول بیست خوند شما جزوه ای چیزی پیشنهاد میدید؟ امروز | 21:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gdgbd عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 29 سوالات ماز مشابه امتحاناتسوالات دبیرخانهفقط سوال امتحانی نه تالیفی
85roseflower مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 51 سوالات ماز مشابه امتحاناتسوالات دبیرخانهفقط سوال امتحانی نه تالیفی خیلی ممنون فقط سوالات ماز رایگانه اینایی که گفتید؟
gdgbd عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 29 خیلی ممنون فقط سوالات ماز رایگانه اینایی که گفتید؟ من یازدهمم تو کانالا برا ۱۱هم پیدا کردمببینید هستنسخه ۲۰ سیب ترش هم تو کانال سیب ترش هستبرای مرور بهتره کتابو بخونیو نمونه سوالالبته شما خودت با تجربه تری از من قطعا...
85roseflower مدیر استارتر عضویت: 1404/04/02 تعداد پست: 51 من یازدهمم تو کانالا برا ۱۱هم پیدا کردمببینید هستنسخه ۲۰ سیب ترش هم تو کانال سیب ترش هستبرای مرور به ... من هیچی تو کتابم ندارم همش فرمول بیسته که نمیتونم بخونم چون بشدت زیاده
gdgbd عضویت: 1405/03/26 تعداد پست: 29 من هیچی تو کتابم ندارم همش فرمول بیسته که نمیتونم بخونم چون بشدت زیاده فرمول بیستو میتونی سر سری بخونی یه مروره کلینه اینکه بشینی همشو بخونی سوالات نسخه بیست یا دبیرخانه رو هم تو کانالای روبیکا بتونی پیدا کنی عالی میشهکُلی موفق باشی