2777
2789
عنوان

افتتاح حساب

54 بازدید | 6 پست

بچه ها من اقدام کرده بودم برای کارت ملی

هنوز نیومده ولی رسیدشو دارم

الان آنلاین میخوام حساب باز کنم

میزنن کد پشت کارت ملی هوشمند

من ک ندارم چی بزنم ؟؟

اسی جان ببخشید

عزیزان موهام رو کراتین کردم ۴ روز می گذره الان حدود ۳ ساعت بود موهام رو با کش بسته بودم بعد که بازش کردم الان موهام حالت دار شده

خیلی ناراحتم

چیکار کنم؟

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎

با پشتیبانی ارتباط برقرار کن

بلو بانک نصب نمیکنی کد منو بزنی؟😗

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

با پشتیبانی ارتباط برقرار کنبلو بانک نصب نمیکنی کد منو بزنی؟😗

الان ک پشتیبانی نیستش

من چون یه فردا آفمه میتونم بخوابم نمیخوام فردا صبح زود بیدار شم برم بانک دارم تلاشمومیکنم آنلاین اوکیش کنم

نه بانک رفاه هستش عزیزم

الان ک پشتیبانی نیستش من چون یه فردا آفمه میتونم بخوابم نمیخوام فردا صبح زود بیدار شم برم بانک دارم ...

معمولا پشتیبانی ۲۴ ساعته هست حالا یا به صورت چت یا به صورت تلفنی

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||