2777
2789
عنوان

بدرود عزیزان🤍

105 بازدید | 19 پست

یه مدت نیستم

یه مدت طولانی

شاید چند روز

شاید چند هفته

شاید چند ماه

شاید ۱ و چندی سال

آرزوی بهترینا رو برای قلب پرمهرتون دارم🌝🤍

مهشیدم🤍 پرندگانی که در قفس به دنیا آمده اند ، پرواز را یک بیماری میدانند...

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

هر کجا هستید خوش باشید و سلامت😍🥰

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

چرا نیستی

این مدت کنکور دارم ، بعد کنکور نیاز دارم یه مدت طولانی برای خودم وقت بذارم. ترجیحم اینه توی نی نی سایت نباشم.

کنکوری هستی احتمالابرو خوب بخون نهاییاروموفق باشی

کنکوری که آره ، اما جدا از اون نیاز دارم یه مدت طولانی از سایت و مجازی دور باشم.

مراقب خودت باش عزیزم ♥️

یه جایی از زندگی میرسه که دیگه ناراحت نمیشی، فقط سرد میشی.نه چون بی احساس شدی، نه..فقط خسته میشی از این که هی توضیح بدی چی آزارت داده، چی دلتو شکسته، چی باعث شده از درون جمع بشی.از یه جایی به بعد، آدم فقط ساکت میشه؛و این سکوت، از هر حرفی تلخ تره..🌌

همسرم منم دارم باهات میام 🙂🫀🤣

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

همسرم منم دارم باهات میام 🙂🫀🤣

روزی صد بار همینو میگی😂

امیدوارم این بار به حرفت پایبند باشی

بیا بریم ، زمستون ۱۴۰۶ برگردیم. اینقدرر مثلا تایم زیادی از سایت دور باشیم.

روزی صد بار همینو میگی😂امیدوارم این بار به حرفت پایبند باشیبیا بریم ، زمستون ۱۴۰۶ برگردیم. اینقدرر ...

نه این دفعه هستم به امید خدا

وای چقدر خوب میشه بریممم 😂🤍

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋