2777
2789
عنوان

فیلم غریزه 🤐🫡

117 بازدید | 16 پست

بنام خدا شروع میکنیم 😅

مثلا مال زمان قدیمه و ادامس انچنان در اختیار مردم نبود راه ب راه استفاده کنن و جدا ازاون اونزمان بدم بوده ترکوندن ادامس ک دختره خیره دفعه اول ب پسره نگاه کرد و ادامس ترکوند

بیشترمردم بد میدونستن اینکارارو و اینک خیره دختری نگاه کنه بیشتر روی متانت و وقار کارمیکردن

دیدار اول فروغ و رسول ینی همون پدره ی جاش سوتی طور بود ک میگفت رسول اره بری کلا خاموش میکنی

خب چیو خاموش میکنه؟اونزمان چیزخاصی نبوده ک ن موبایل ن چیزی ک این لفظ ب کار بره

ازاول تا اخرفیلم حرکات اغواگرانه و زنانه دختره رو مخم بود و نخ دادنش ب پسره

تاجایی ک من میدونم کسیک بهش تجازو بشه انقد سخت ب در بیخیالی نمیزنه انقد و پرویی مخصوصا ک زیادم ازش نگذشته بود چون شکمش بالا نیومده بود بابت بچه

ودلبری ها و نازها و عشوه ها

از جورابش سیگاردراوردن و لیسیدن سیگار چ صیغه ایه این خودش تنش میخاریده 😄

...

توماشین و... فروغ داشت نخ میداد ب رسول بماند

...

سینما رفتنم تواین فیلم اسون جلوه دادن درصورتیک ی تابو بوده و خیلیا مخالف بودن و همونطور دیدین خیلیا بهم نخ میدادن و رابطه داشتن و برای چیزای دیگ میرفتن کلا سینما

...

لفظ های دختره ک خیلی دیگ رو مخ بودن و دریدگی موج میزد

نه جونم گفتنش مث زنای فیلمای قدیمی درصوتیک این تین ایجر بود

باباتم میبرم وسط بازی

حوصلم سررفته بیا کاری کنیم

رازامونو بگیم

یواشکی ها و کوفت و زهرما و..

کلا حرکات آتیه بوی روانی بودن و خودشیفتگی میداد

کرم ریختن و فضولی دختره

...

تنها برای این 3تا توی این فیلم دلم سوخت

پسر رسول

دختر رسول

زن صیغه ای رسول

و اخرشم ی نمک واسه دختره

موندم چرا بچرو سقط نکردن؟

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

فقط تبلیغشو دیدم حال به هم زنه

حجاب از نظر ائمه علیهم السلام: *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم از حضرت جبرئیل سوال نمود که آیا فرشتگان خنده و گریه دارند؟ جبرئیل فرمود: بله. زمانی است که زن بی‌حجابی و بدحجابی می‌میرد، و بستگان او را در قبر می‌گذارند و روی آن زن را با خشت و خاک می‌پوشانند تا بدنش دیده نشود. فرشتگان می‌خندند و می‌گویند: تا وقتی که جوان بود با دیدنش هر کسی را تحریک می‌کرد و به گناه می‌انداخت، او را نپوشاندند، ولی اکنون که مرده و همه از دیدنش نفرت دارند او را می‌پوشانند! *رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم : یک گروهی که وارد جهنم می‌شوند، زنان بدحجاب هستند. (کنزالعمال، ج ۱۶، ص ۳۸۳) *امام صادق علیه السلام: برای زن مسلمان، جایز نیست که روسری (مقنعه) و پیراهنی بر تن کند که بدنش را نپوشاند. (وسایل الشیعه، جلد ۳۰، ص ۵۱۸۱) *رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم : هر زنی که به خداوند سبحان و روز قیامت ایمان دارد، زینتش را برای غیر شوهرش آشکار نمی‌کند و همچنین موی سر و مچ [پای] خود را نمایان نمی‌سازد و هر زنی که این کارها را برای غیر شوهرش انجام دهد، دین خود را فاسد کرده و خداوند را نسبت به خود خشمگین کرده است… (مستدرک حاکم، ج ۲، ص ۵۴۹) من به آدمهای بد زندگیم یه تشکربزر گ بدهکارم اونا بهم یاد دادن عاشق خودم باشم
آره دختره خیلی بی حیا بودمنم با دیدنش اعصابم بهم ریخت

خیلی 🤐 ادمی ک تجاوز بهش شده هروز میمیره اینطور خجسته نیست

تو اینستا تیکه هاش رو دیدم این حرکات حتی برای زمان الان هم برای بیشتر افراد قفله

بیشتر این صحنه ها و این کارها رو تو فیلمها میارن تا توقیف بشه و مردم کنجکاو بشن چی بوده بعد فروشش بره بالاتر و البته بعضیها هم بمرور دارن ناهنجاریها رو عادیسازی میکنن

#لامرد_۷۲۰K💔#کودکان-میناب💔ناوچه-ی-دنا💔محمد مهدی بیرامی....

آره منم از حرکات ورفتارای دختره خوشم نیومد بخصوص اینکه مثلا بهش تجاوز شده ولی عشوه زیاد میریخت واسه ...

بخدا کسیک بهش تجاوز شده از سایه خودش میترسه چ برسه اینجوری باشه با مردا و پسرا