2777
2789
عنوان

قمقمه

19 بازدید | 8 پست

برا بچهاتون چه جور قمقمه ای میخرید ؟ تو دوسال برای دخترم ۶ تا قمقمه خریدم همشون شکستن😂 البته خودش. خیلی مراقب وسایل هاش هست ولی مثلا میبینی یکیشو دوستاش شکستن اون یکیشو از دستش افتاده یا یکیش نشت آب داره یا...

حالا امسال رو موندم قمقمه چه شکلی براش بخرم

از این سیلیکونی ها فکر کنم خوبه دختر دوستم چند ماهه داره

نه سیلیکونی خوب نیست .من برای بچه هام خریدم اصلا استفاده نمیکنن .کاملا بلا استفاده مونده میگن بو میگیره .آب داخلش بو میده

💛⭐️🌟🌟💚تو تاپیک ما لاغر بشید💚🌟🌟⭐️.💛 تاپیک رکورد سلامتی منو سرچ کنید کمکتون میکنم.💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه بار خریدم بعد بچه ام روزهای اول مدرسه تو کیفش که گذاشته بود درش محکم نبسته بود اب ها ریخته بود روی کتاب هاش. دیگه بعد اون نخریدم. یه لیوان می زارم تو کیفش راحت

تو بیابون که قرار نیست گیر بیافته

من یه بار خریدم بعد بچه ام روزهای اول مدرسه تو کیفش که گذاشته بود درش محکم نبسته بود اب ها ریخته بود ...

دختر من تو مدرسه شده روزی ۴ بار قمقمش رو پر کنه خودشم تو کلاس میخوره برا همون قمقمه براش خیلیی واجبه😂

نه سیلیکونی خوب نیست .من برای بچه هام خریدم اصلا استفاده نمیکنن .کاملا بلا استفاده مونده میگن بو میگ ...

حق با شماست من زیاد نمیدونم عزیزم تجربه ندارم

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس

بابا سیلیکونی هم براش خریدم نشتی داشت خودشم آب بو میگرفت 🤦

ای بابا چی بگم گلم من آخرین بار ۱۰ سال پیش برای بچم خریدم از همین پلاستیکیا ولی عمرش کفاف نداد زیاد استفاده کنه بتونم تجربه کنم چی خوبه چی بد 😔😔😔

❤️H❤️ آقایون درخواست دوستی ندهندبا سپاس