2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

178 بازدید | 24 پست

خیلیییی نظرتون و کمکتون نیاز دارم 😩😞

من الان ی خواستگار دارم که ایشون پسر دایی ،خاله، عمه

است اینجوری میگم که بدونید سطح نزدیکی چقدره

و خب سنشون با توجه به سن من بالاس و ۱۴ سال اختلاف داریم

ایشون چند سال بود که میخواست ازرواج بکنه ولی خب من اونموقع کنکوری بودم و بچه مدرسه

و خب هیچ وقت فکر نمیکردم ی زمانی بخوان قطعی بیاد خواستگاری خودم و یکم تو شوک قرار گرفتم

با توجه به شنیده ها خواسته خودشون بوده

الان اصلا نمیدونم چه نظری باید بدم

از لحاظ چهره کاملا بیبی فیس و مشکلی نیست

من مشکلم الان اینه که چرا منو انتخاب کرده؟؟😐😐

از قبل یعنی علاقه داشتی یا چی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تا ته خوندم و در جواب نههههههههه

این هزار یه بیماری ارثی ژنتیکی برا اینده بچهاس یعنی چه طور نمیدونی ؟

قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن

فامیلی بودن هیچی،این تفاوت سنی به نظر من مشکل داره

و خب علاقه داشتنشو ما نمیدونیم از خودش باید بپرسی

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

فقط اینو بدون آب بخوری کل فامیل میفهمن

یه سلسله پادشاهی داریم تو ایران که باید تو گینس ثبتش کنن.شاه اولش رو انگلیس از نگهبانی طویله آورد شاهش کرد بدون هیچ سواد و سابقه برای اینکه ایران تو مشتشون باشه آخرش هم فرار کرد.شاه دوم رو امریکا با کودتا شاه کرد و تا آخر دست بوس امریکا موند این دومی دو بار فرار کرده!!!ولیعهد ناکام آخری هم دست به دامن اسرائیل شده که شاهش کنن حتی به قیمت کشته شدن نصف ایرانیا و تخریب کل ایران.نکته جالبش اینه طرفداران اینا ادعای ایران دوستی و وطن پرستی دارن و به مخالفانشون میگن مزدور و جیره خور

اگه میخوای پسفردا دائم برا بچت آویزون این دکتر اون دکتر نباشی ازدواج فامیلی نکن که من خودم بچه ازدواج فامیلی نزدیکم و به چخ رفتم چشمام درمان نداره و خیلی ضعیفن

قانون زندگی من ۱-دنیا به درد نمیخوره ۲-گذر زمان همه چیو درست میکنه ۳- برا ۵۰٫۶۰سال این دنیا که مثه برق باد میره ارزش دل شکستن جلو زدن نداره۴-بچه دار نشم ۵- اصن هرچی تو بگی درسته حاجی ۶- حوصله بحث ندارم۷- مد آخر کفن است خونه اخرمقبره هیچی با خودمون ازین دنیای لجن زده نمیبریم اونور نهایت یه تیکه پارچه و یه متر جاس که همونم بدرد نمیخوره ۸-فقط اعمال آدمه که تو این دنیا و اخرت بدرد میخوره ۹-اصن ولم کن

من ک ب شخصه بین ازدواج فامیلی و گلوله گلوله رو انتخاب میکنم

چرا

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل ز دستت مرا یاد و تو را خاطرفراموش)))