2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دیگه ۱۱ سال. خوبه دیگه

کم نیست

دختر من ۹سالشه. یکم. جوونه. زده سینه هاش

تپلی شده

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

ن اتفاقا لاغره قد۱۵۵وزن۳۹

خوبه که بعد پریودش هم قد میکشه کمی

ببوسم خاک پاک جمکران را...تجلی خانه پیغمبران را...خبر آمد خبری در راه است... سرخوش آن دل که از آن اگاه است... شاید این جمعه بیاید شاید...پرده از چهره گشاید شاید...

دیگه ۱۱ سال. خوبه دیگه کم نیست دختر من ۹سالشه. یکم. جوونه. زده سینه هاش تپلی شده

قد و وزن دخترتون چنده؟

متولد چ ماه و سالی؟؟؟

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

ن اتفاقا لاغره قد۱۵۵وزن۳۹

از چن سالگی میگفت ک درد سینه داره؟؟

۱۱ دیگه اوکی

دخترای پنجم ششم پریود میشن. زمان ما ۱۵ ۱۶ پریود میشن ولی الان نه

نرهای سایت درخواست ندید، ولی بازم میدونم بیشعورتر از این حرفا هستید ک بفهمید😊😆خدا رو وقتی تو اوج گرما، نسیمی وزید دیدم وقتی نم نم بارون شروع ب باریدن کرد دیدم😍☺️.وقتی توی پارکی ،توی زیارتگاهی ی گوشه ساعت ها نشستم و دونه دونه ادما رو نگاه کردم تو رو اونجا دیدم❤️🩹❤️🩹 این دنیا خیلی چیزا ب ما بدهکاره🙂 مگه قرار نیست فقط ی بار زندگی کنیم 🤔پس باید بهترین ها رو سر راهمون بزاره💪 عاشق ایران و مردمان خوبشم. 🥰😍خدایا دل تک تک بنده هات رو شاد کن ب هر نحوی ک میتونی🥲،خدایااااااا تو پر از رنگ های زیبایی. ❤️💋

از چن سالگی میگفت ک درد سینه داره؟؟۱۱ دیگه اوکیدخترای پنجم ششم پریود میشن. زمان ما ۱۵ ۱۶ پریود میشن ...

من خودم دیر پریود شدم و سینه هام در اومد اما دخترم الان ک ۱۱ سالشه نیم تنه میزنه و میترسم زودم پریود بشه قدش کوتاه بمونه

من خودم دیر پریود شدم و سینه هام در اومد اما دخترم الان ک ۱۱ سالشه نیم تنه میزنه و میترسم زودم پریود ...

قد اکثرا ارثی. تو خونه بگید طناب بزنه شنا هم خوبه یا حتی بسکتبال

دختر منم ۹سالش قدش ۱۳۶، درعوص وزنش ۳۲ بود ۲ماه از وزنش خبر ندارم

دکتر غدد گفت اگه چاق بشه روند بلوغ شروع میشه، گاهی میگه سینه راستم درد میکنه😓 خودم ۱۶۱ هستم و باباش ۱۸۱

قد و وزن دخترتون چنده؟متولد چ ماه و سالی؟؟؟

قد ۱۳۳. با وزن ۳۸ کیلو

دکتر غدد. بردم مهشید قیدرلو

گفت. اگه. رشد سینه یا علایم بلوع شد. زود بیارش تا. بهش امپول بدم

الان. کمی. سینه دردش گرفته

گاهی اگه. بهش. دست بخوره میگه درد. دارم

بعدم گعت. نباید چاق بشه دخترت

حالا میخوام. وقت دکتر بگیر. متولدم. شهریور ۹۶ .

۹سالشه

قد ۱۳۳. با وزن ۳۸ کیلو دکتر غدد. بردم مهشید قیدرلوگفت. اگه. رشد سینه یا علایم بلوع شد. زود بیارش تا. ...

دختر من اردیبهشت ۹۶، ۹سال و ۲ ماهش

امسال اردیبهشت بردم عکس مچ و ازمایش هورمونی گفت همه چیز خوبه، گفت نباید چاق بشه

وقتی ۹سال تموم بود ۱۳۵/۵ بود با وزن ۳۲

برا من از پارسال تابستون داره هی وزن میگیره. پارسال مرداد ۲۵ک بود باور کن ظرف ۱سال ۱۰ ک اصافه میکنه🤕🤕😔

گاهی میگه سبنه ام درد میکنه دکترشم گفت دیدی سینه داره جوانه میزنه سریع بیار. شهریور تکرار هورمون داره و ویزیت قد و وزن🙁

قد ۱۳۳. با وزن ۳۸ کیلو دکتر غدد. بردم مهشید قیدرلوگفت. اگه. رشد سینه یا علایم بلوع شد. زود بیارش تا. ...

دختر من اردیبهشت ۹۶، ۹سال و ۲ ماهش

امسال اردیبهشت بردم عکس مچ و ازمایش هورمونی گفت همه چیز خوبه، گفت نباید چاق بشه

وقتی ۹سال تموم بود ۱۳۵/۵ بود با وزن ۳۲

برا من از پارسال تابستون داره هی وزن میگیره. پارسال مرداد ۲۵ک بود باور کن ظرف ۱سال ۱۰ ک اصافه میکنه🤕🤕😔

گاهی میگه سبنه ام درد میکنه دکترشم گفت دیدی سینه داره جوانه میزنه سریع بیار. شهریور تکرار هورمون داره و ویزیت قد و وزن🙁