2777
2789
عنوان

قلب درد

47 بازدید | 5 پست

بیست سالمه

یک ماهی هست سمت چپ بالای سینه م حالت انگار سوز میکشه تیر میکشه ول میکنه خیلی شدید نیست ولی جوریه اذیت میشم بعد ول میکنه

دو روزی هست نفس میکشم انگار اکسیژن کافی ندارم همش باید نفس عمیق بکشم یا بعضی وقتا انگار چیزی رویقفسه سینمه

کسی تجربه داشته

اعصابته

منم قلب درد و تنگی نفس دارم گاها

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم احتمالاً چیزهایی مثل استرس، اضطراب، رفلاکس یا گرفتگی عضلات قفسه سینه هم میتونه این حس رو بده، مخصوصاً وقتی سن پایینه. ولی چون گفتی دو روزه حس میکنی نفس کامل نمیگیری و گاهی فشار روی قفسه سینه داری، برای آرامش خیال بهتره یه ویزیت ساده یا چکاپ انجام بدی. اگر درد شدید شد، نفستنگی بیشتر شد، سرگیجه، تعریق، تپش قلب شدید یا درد منتشر به دست و فک داشتی، اون موقع معطل نکن.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.