2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سکوت میکنم ی جوری تو خونه زندگی میکنم ک انگار تو خونه نیستم

تونستی برو سر کار

عاشقطبیعت و حیوانات باش بعد بشینو ببین چ طوری عشقش ب زندگیت بر میگرده🌳🌎💝. ادم افراطی مذهبی دیدی سریع فرار کن اینا غیر خراب کردن حالت ب هیچ دردی نمیخورن🏃🏼♀️🏃🏻🏃🏼♀️🏃🏻. ب جای فکردن ب گذشته و اینده و مقایسه و حسرت رو خودت کار کن مدیتیشن کن یوگا کن غذای سالم بخور و ب درون خودت برگرد و در اخر خدیا مارو از شر خودمون در امان نگهدار آمییییییین🙏🏻💋

سکوت میکنم ی جوری تو خونه زندگی میکنم ک انگار تو خونه نیستمتونستی برو سر کار

به نظرم نرمالم ولی تعادل روانی ادمو بدجور میریزه بهم به نظرت دارو ارامبخش بخورم

به نظرم نرمالم ولی تعادل روانی ادمو بدجور میریزه بهم به نظرت دارو ارامبخش بخورم

دارو ادمو ب مرور دیووونه میکنه و وابستش میشی

مدیتیشن کن لطفا ی بیست روز روزی یک رب مدیتیشن کن زندگیت دگرگون میشه

عاشقطبیعت و حیوانات باش بعد بشینو ببین چ طوری عشقش ب زندگیت بر میگرده🌳🌎💝. ادم افراطی مذهبی دیدی سریع فرار کن اینا غیر خراب کردن حالت ب هیچ دردی نمیخورن🏃🏼♀️🏃🏻🏃🏼♀️🏃🏻. ب جای فکردن ب گذشته و اینده و مقایسه و حسرت رو خودت کار کن مدیتیشن کن یوگا کن غذای سالم بخور و ب درون خودت برگرد و در اخر خدیا مارو از شر خودمون در امان نگهدار آمییییییین🙏🏻💋

ماشین ندارم مجبورم با ماشینش برم چکار کنم

نمیتونی پیاده یا با تاکسی و واحد بری

اگه دوچرخه هم داسته باشی عالیه