همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سکوت میکنم ی جوری تو خونه زندگی میکنم ک انگار تو خونه نیستم
تونستی برو سر کار
عاشقطبیعت و حیوانات باش بعد بشینو ببین چ طوری عشقش ب زندگیت بر میگرده🌳🌎💝. ادم افراطی مذهبی دیدی سریع فرار کن اینا غیر خراب کردن حالت ب هیچ دردی نمیخورن🏃🏼♀️🏃🏻🏃🏼♀️🏃🏻. ب جای فکردن ب گذشته و اینده و مقایسه و حسرت رو خودت کار کن مدیتیشن کن یوگا کن غذای سالم بخور و ب درون خودت برگرد و در اخر خدیا مارو از شر خودمون در امان نگهدار آمییییییین🙏🏻💋
به نظرم نرمالم ولی تعادل روانی ادمو بدجور میریزه بهم به نظرت دارو ارامبخش بخورم
دارو ادمو ب مرور دیووونه میکنه و وابستش میشی
مدیتیشن کن لطفا ی بیست روز روزی یک رب مدیتیشن کن زندگیت دگرگون میشه
عاشقطبیعت و حیوانات باش بعد بشینو ببین چ طوری عشقش ب زندگیت بر میگرده🌳🌎💝. ادم افراطی مذهبی دیدی سریع فرار کن اینا غیر خراب کردن حالت ب هیچ دردی نمیخورن🏃🏼♀️🏃🏻🏃🏼♀️🏃🏻. ب جای فکردن ب گذشته و اینده و مقایسه و حسرت رو خودت کار کن مدیتیشن کن یوگا کن غذای سالم بخور و ب درون خودت برگرد و در اخر خدیا مارو از شر خودمون در امان نگهدار آمییییییین🙏🏻💋