2777
2789
عنوان

دلم شکست

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 21 پست
بلند شو یه تکونی به خودت بده حالا نمی گم کارای سنگین بکن دیگه یه غذای آماده رو خودت می تونی بیاری بخ ...

منم تو یک مقاله خوندم استراحت مطلق هیچ تاثیری نداره یعنی اگه قرار باشه اتفاقی بیفته میافته

کار سنگین نکن اما ی غذا که میتونی از یخچال برداری بخوری (مثلا نون و ماست )واسه روحیه خودت هم بهتره

والا حال روحیت خوب باشه از نظر جسمی هم اوکی تر میشی

الهی صحیح و سالم زایمان کنی و نی نیتو بغل کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شا الله وقتی فرزند عزیزتو بغل گرفتید خستگی همه این روزا از تنتون بیرون میره عزیرم یه کم درک کن و ...

انشاالله ممنون عزیزم حتما

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏
بله

منم استراحت مطلقم اما خونه مادرمم ولی تمام کارام با شوهرمه .وقتی ما تو این شرایطیم حق ندارن اینطوری برخوردکنن ب اندازه کافی با استراحت افسردگی گرفتیم.بشین باهاش حرف بزن 

منم تو یک مقاله خوندم استراحت مطلق هیچ تاثیری نداره یعنی اگه قرار باشه اتفاقی بیفته میافته کار سنگی ...

من جاریم بچه اولش استراحت مطلق بود واسه یه لیوان اب چشمش دنبال دست مادر شوهرم بود که کی آب بهش میده اما بچه دومش اصلا نخوابید خیلی هم سالمتر و بهتر بود بچه ش تازه فک می کنه می گه کاش سر بچه اولم هم نمی خوابیدم چقد به خودم ظلم کردم

خواهر ندارم پدر و مادرم هم فوت کردن ۲تا داداش دارم که اهواز نیستن رفتن واسه زندگی تهران اونا ام اگه ...

عزیزم خدا رحمتشون کنه 

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
آخی عزیزم حتما خابالو بوده شوهر منم وقتی از خواب بیدارش میکنم عصبانی میشه بعد میگیره میخوابه بعد که ...

وااي منم همينطوريم واقعا بعدش يادم نمياد.پاچه شوهرمو زياد ميگيرم .ديگه طفلك ميگه هروقت ميخواي بيدارشي ساعتتو كوك كن من ميترسم بيدارت كنم