2777
2789
عنوان

دلم شکست

337 بازدید | 21 پست

استراحت مطلقم گرسنمه شوهرم از کار اومده ۱ساعت خوابیده صداش‌کردم بهم غذا بده سرم داد زد گرفت خوابید دلم خیلی شکست خیلی

گر نگهداره من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخی عزیزم حتما خابالو بوده شوهر منم وقتی از خواب بیدارش میکنم عصبانی میشه بعد میگیره میخوابه بعد که بیدار میشه میگه یادم نیست خواب بودم بیدار شد یخورده خودتو براش لوس کن بعدشم بگو دفعه آخرت باشه

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

مامانت خواهرت نمیان پیشت؟

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
آخی عزیزم حتما خابالو بوده شوهر منم وقتی از خواب بیدارش میکنم عصبانی میشه بعد میگیره میخوابه بعد که ...

همش حس میکنم خسته شده از این وضعی که من دارم همش کارامو باید بکنه یه غذا خوردنم حتی محتاجش شدم چرا هرچی سختیه ما زنا باید بکشیم اخرشم همه تقصیرا بیوفته گردن ما اگه اون خستس منم خستم از اینکه همش اویزونشم با شرمندگی بیاد کارامو بکنه خداکنه سریعتر از این وضع استراحت مطلق دربیام😔

بلند شو یه تکونی به خودت بده حالا نمی گم کارای سنگین بکن دیگه یه غذای آماده رو خودت می تونی بیاری بخوری نمی دونم چرا دکترا میگن استراحت مطلق دیگه زنا دست از خودشون می کشن

مامانت خواهرت نمیان پیشت؟

خواهر ندارم پدر و مادرم هم فوت کردن ۲تا داداش دارم که اهواز نیستن رفتن واسه زندگی تهران اونا ام اگه بودن که نمیتونستن بیان منو تروخشک کنن

همش حس میکنم خسته شده از این وضعی که من دارم همش کارامو باید بکنه یه غذا خوردنم حتی محتاجش شدم چرا ه ...

عزیزم انشالله که زودی خوب بشی بعدشم اگر کسی نزدیکت داری ازش کمک بگیر که به شوهرتم کمتر فشار بیاد خودتو ناراحت نکن اینکارش منظوری نداشته همه مردا اینجوری هستن زیاد حوصله کار خونه رو ندارن این دوران هم میگذره به شیرینی اون لحظه که بچتو بغل میگیری فکر کن

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من
عزیزم انشالله که زودی خوب بشی بعدشم اگر کسی نزدیکت داری ازش کمک بگیر که به شوهرتم کمتر فشار بیاد خود ...

انشاالله که فقط به سلامت بگذره همین که سالم به دنیا بیاد برام کافیه دیگه هیچی نمیخوام از خدا

همش حس میکنم خسته شده از این وضعی که من دارم همش کارامو باید بکنه یه غذا خوردنم حتی محتاجش شدم چرا ه ...

ان شا الله وقتی فرزند عزیزتو بغل گرفتید خستگی همه این روزا از تنتون بیرون میره

عزیرم یه کم درک کن و صبرتو ببر بالا دیگه خیلیش نمونده 

میدونم خودتم چقدر سخته چاره ای نیس صلوات بفرست و سوره عصر را زیاد بخون

خدایاممنــــــــــونم 🙏که میخای به پسر سالم و ناز👶 به زودی بزاری توی دلم 😊خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهای خوبت 😘