2777
2789
عنوان

پدر خسیس

6 بازدید | 9 پست

تاپیکا قبلیم گفتم اگ با این اکانت باشه گفته هام.پدرم ب شدت خسیس ووسواس فکری داره خیلی ساله خرجی نمیده مواد غذایی هم بزور باهزار سیاه بختی ودعوا همس میگه ندارم.دروغ میگه.اگ بخاد در حد خودش داره ماهم پر خرج نیستیم خدایی ۹ساله لباس برا ماها نخریده همش خیر یا دست دوم دیگران.قبلشم مادر بزرگم میخرید یا فامیلامون ک یکم دارنده بودند.کسالت جسمی دارم کمر درد ودرد دست بدنم شدید ضعیفه بنیه سرکار ندارم پول ندارم برم خوومو در مان کنم گرفتارم خودم دوس دارم برم کار یا نیست یابا شرایط من اکی نیست کار سبکم ک حقوق کم مسیر دور ماشینم نداریم کرایه هام گرون.ماهیی یک تومن پول جیبی ب منو خاهرم نمیده داداش اوتیسممو کار درمانی نمیبره.کل کارا خونه اشپزی داداش داری با منو ابجیم هست بد اخلاقه خسته شدم.چکنم.مادرم رفت داداگاه حقشو گرفت شرکت بابام ماهیانه میزنه براش ما چکنیم.همش از دیگران قرض نیکنم.دیکران میگن برو کارکن با بدن رنجور ودرد دست درد کمر کجا برم.زیاد ک رو پا وایسم یا پیاده برم از دردچند روز میمیرم.ای خدا چکنم.من😭😭😭😭شرایط شوهر رفتنم ندارم.کاش بمیرم.

خدابرام کافیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اون موقعچکنم

میگذره دنیا همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه .

گذر زمان هم خیلی سریع هست شاید الان ثانیه ودقیقه ها برات دیر بگذره اما فکرش بکن تابه این سن رسیدی انگار فقط چندوانیه زندگی کردی وزنده بودی اینقدر این سالها سریع گذشته.

بعضی ها علاوه بر پدر خسیس پدرشون دست بزن هم داره ومعتاد هم هست و...بازم جای شکر که کتک نمیخورید

وطنم🖤

میگذره دنیا همیشه رو یه پاشنه نمیچرخه .گذر زمان هم خیلی سریع هست شاید الان ثانیه ودقیقه ها برات دیر ...

چرا اگ حرف حق بش بزنیم کتک میزنه وداداش مریض کارهای زیاد خونه مادر عصبی کم چیزی نیست

خدابرام کافیه

چرا اگ حرف حق بش بزنیم کتک میزنه وداداش مریض کارهای زیاد خونه مادر عصبی کم چیزی نیست

جوابش ندین هرچی گفت چیزی هم پرسید یه کلمه جوابش بده اصلا توضیح نده .چیزی هم براش تعریف نکنید.به عنوان کسی که خیلی بیشتراز شما درد کشیده میگم .

اینم یادت باشه هیچوقت برایرفرار ازاین موقعیت ازدواج نکن چون ازدواج اخرین ایستگاه زندگی هست اگه ادم درستی انتخاب نکنی تو اینده ت تاویر بدی میذاره.اینجا هرچی باشه بازم خونه پدرت هست سرکوفت بشنوی یا هرچیزی میسه تحمل کرد اما زخم زبون واین رفتارها رو از شریک زندگیت ببینی اصلا قابل تحمل نیست.به مادرت هم حق بده عصبی باشه یا نتونه به شما رسیدگی کنه چون دلخوشی از زندگیش نداره وهمینکه پای زندگیش مونده شاید بخاطر بچه هاش هست

وطنم🖤