2777
2789
عنوان

پدر خسیس

7 بازدید | 3 پست

تاپیکا قبلیم گفتم اگ با این اکانت باشه گفته هام.پدرم ب شدت خسیس ووسواس فکری داره خیلی ساله خرجی نمیده مواد غذایی هم بزور باهزار سیاه بختی ودعوا همس میگه ندارم.دروغ میگه.اگ بخاد در حد خودش داره ماهم پر خرج نیستیم خدایی ۹ساله لباس برا ماها نخریده همش خیر یا دست دوم دیگران.قبلشم مادر بزرگم میخرید یا فامیلامون ک یکم دارنده بودند.کسالت جسمی دارم کمر درد ودرد دست بدنم شدید ضعیفه بنیه سرکار ندارم پول ندارم برم خوومو در مان کنم گرفتارم خودم دوس دارم برم کار یا نیست یابا شرایط من اکی نیست کار سبکم ک حقوق کم مسیر دور ماشینم نداریم کرایه هام گرون.ماهیی یک تومن پول جیبی ب منو خاهرم نمیده داداش اوتیسممو کار درمانی نمیبره.کل کارا خونه اشپزی داداش داری با منو ابجیم هست بد اخلاقه خسته شدم.چکنم.مادرم رفت داداگاه حقشو گرفت شرکت بابام ماهیانه میزنه براش ما چکنیم.همش از دیگران قرض میکنم.از استرس نگرانی ضعیفم شدم.😭😔

خدابرام کافیه

دیکران میگن برو کارکن با بدن رنجور ودرد دست درد کمر کجا برم.زیاد ک رو پا وایسم یا پیاده برم از دردچند روز میمیرم.ای خدا چکنم.من😭😭😭😭شرایط شوهر رفتنم ندارم.کاش بمیرم.

خدابرام کافیه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸