2777
2789
عنوان

قضاوت کنید

45 بازدید | 14 پست

دیروز نامزدم سرکار بود و یه وقتایی بخاطر هزینه های اسنپ می مونه مغازه میخوابه و بهم پیام هم میده وقتی کارش تموم میشه دیروز یادش رفت و خودم بهش زنگ زدم گفت یادم رفت حواسم نبود توی اینستا بودم البته همون موقع هم داشت واسم پست میفرستاد منم قهر کردم بعد ۴بار زنگ زد جواب ندادم اما اشتی کردیم بعد دوباره شب شد من هنوز ناراحت بودم و محلش نذاشتم اونم چیزی نگفت و فرداش دیگه ازش خبری نشد تا اخر شب خودم زنگ زدم کلی بد وبیراه گفتم بهش و دعوای بدی کردیم اونم گفت تو همیشه عادت کردی یه موضوعه کوچیکو چند روز کشش بدی منم انتظار دارم وقتی معذرت خواهی کردم دیگه اون موضوع همون موقع تموم بشه

راست میگه خیلی لوسی خودم اینجوری بودم ولی از دستش دادم حواست باشه

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چرا همچین میکنین

بدبخت پول نداره برگرده خونه و تو اینجوری حالشو میگیری. به نظر من مشکلی طرف بهت شب بخیر نگه یا توجیه برای اینکه کجا میره داشته باشه.حالا شما نامزد هستین یه چیزی ولی اونم معذرت خواهی کرده دیگه نباید طولانیش میکردی

چرا همچین میکنینبدبخت پول نداره برگرده خونه و تو اینجوری حالشو میگیری. به نظر من مشکلی طرف بهت شب بخ ...

مرسی عزیزم فقط یعنی چی مشکلی طرف بهت شب بخیر نگه؟متوجه نشدم

حق با نامزدته کامبا کارت بچهگانه بیشتر خوشت میاد نازتو بخر ولی راه اشتباه رفتی بدتر

اره انتظار داشتم بیاد نازمو بخره اخه قبلا خیلی لوسم میکرد میگه دیگه مثل قبلا نیست میگه چون هرچی میگذره تو بدتر میشی و بیشتر کشش میدی 😓

چهار ساله میشناسمش.یعنی چه شناختی؟میگه من خیلی حساسم و همیشه سر چیزای کوچیم بحث میکنم

همینکه سر مسائل کوچیک باهاش بحث میکنی یعنی نمیشناسیش درست ببخشیدقصد توهین ندارم ولی بنده خدا داره کلی سختی تحمل میکنه واسه ایندتون.یکم شل کن

مرسی عزیزم فقط یعنی چی مشکلی طرف بهت شب بخیر نگه؟متوجه نشدم

نه همینطور مثال زدم. آخه بعضیا هستن دوس پسرشون شب بهش نمیگه شبت بخیر طرف کات میکنه.آخه یعنی چی.!!

من خودم میترسم تو این دوره زمونه با پسر باشم ولی اگه بودم طرف شب بخیر بهم نمیگفت اصلا مهم نبود.

ببخشید تند جواب دادم یه لحظه پنیک کردم🥸

همینکه سر مسائل کوچیک باهاش بحث میکنی یعنی نمیشناسیش درست ببخشیدقصد توهین ندارم ولی بنده خدا داره کل ...

نه عزیزم درست میگی حق با شماست من باید رو خودم بیشتر کار کنم😓