2777
2789
عنوان

مشکل مری

51 بازدید | 5 پست

سلام من یه چند ماهی بود که خیلی مریض میشدم همش بالا میآوردم دکتر رفتم بهم دارو داد خوب نشدم دوباره رفتم فرستادم پیش یک دکتر دیگه اندوسکوپی انجام شد گفتن رفلاکس و التهاب مری دارم گفت یه ماه دیگه بیا دارو داد اما اصلا اثر نکرد الان مشکل بلع پیدا کردم آب دهنمم قورت میدم گلوم و قفسه سینم درد میگیره حس میکنم یه چیزی تو مری م گیر کرده انگار راه گلوم تنگ شده موقع غذا خوردن نفس تنگی و معده درد میگیرم اشتهام کم شده جدا از اون حتی در مواقعی که غذا نمیخورم هم درد میکنه میترسم برم دکتر بگه مانتومتری یا بلع باریم انجام بده در آستانه کنکورم اصلا وقت ندارم کسی بوده تا حالا همچین علائمی داشته باشه؟ 😭

من یه مدت تو گلوم احساس فشار میکردم...چون کم کاری تیروئیدم داشتم نمیدونستم از اونه یا از معدمه....رفتم دکتر معده معاینه کرد گفت رفلاکسه یه کم دهانه ی معده ام باز شده که دارو داد...بهتر شدم....الان گاهی هست گاهی نیست ولی کمتر شده...برای من با تغذیه بهتره...غذای سنگین و چرب نمیخورم...دارو بهت چی دادن؟کدوم شهری؟

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

بعد اینکه کنکوری هستی شاید استرس داری اونم خیلی تاثیر داره...کلا استرس روی معده و گوارش خیلی تاثیر میذاره....دکترم بهم همیشه میگفت وضع اعصابت چطوره؟منم میگفتم چندان خوب نیست....بعد میگفت تا وقتی اون درست نشه هر چی دارو بنویسم خیلی فایده نداره....سعی کن آروم باشی

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من یه مدت تو گلوم احساس فشار میکردم...چون کم کاری تیروئیدم داشتم نمیدونستم از اونه یا از معدمه....رف ...

مشهدم بهم پنتوپرازل 40 دومپریدون و یه قرص سبز رنگ داد که اسمشو یادم نیست بعد من یبوست شدید هم دارم اصلا دارم میمیرم واسه کنکورمم درسته خیلی آدم استرسیم ولی واقعا این چند وقت آروم بودم اما دارم میمیرم

مشهدم بهم پنتوپرازل 40 دومپریدون و یه قرص سبز رنگ داد که اسمشو یادم نیست بعد من یبوست شدید هم دارم ا ...

قرص سبزه احیانا کلیدینیوم سی نبود؟

چون اون برای ارامش معده ی عصبیه....اولی رو منم خوردم خوب بود...گفتم اگه کرج یا تهرانی ادرس دکترم رو بگم ...دکتر خوبی بود

قرص سبزه احیانا کلیدینیوم سی نبود؟چون اون برای ارامش معده ی عصبیه....اولی رو منم خوردم خوب بود...گفت ...

نمیدونم ولی فکر میکنم همین بود چون دکتر گفت معدم عصبیه مشهد پیش کیانی فر میرم دکتر خیلی خوبیه اما نمیدونم چرا خوب نشدم