2777
2789
عنوان

یه سوال

69 بازدید | 4 پست

سلام خوشگلا

یه سوال ازتون دارم

من میخام بدون کنکور برم دانشگاه رشتمم انسانیه میتونم؟

کدوم دانشگاه و کدوم رشته ها رو میتونم برم؟

بعد با امتحانات نهایی باید برم دانشگاه یا ن همینجوری میتونم برم ثبت نام کنم؟

مثلا حسابداری یا روانشناسی و ...

ممنون کمکم کنین 🥺❤️

اگر وضع مالیتون خوبه بعداً ادامه هم بدی واقعا حقوق ازادم خوبه.باکلاسه

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

یعنی بدون کنکور و سوابق میتونم برم؟

اینو واقعا نمیدونم شرمنده

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا میناب و ناو دنا.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل میکنه.🤗💘#آریایی🇮🇷🇮🇷.#خلیج_همیشگی_فارس🇮🇷🇮🇷.#لعنت_بر_وطن فروش.✨🟤رسول اخراجی ها؛لاتم لاتای قدیم🤠لااقل هر گندی هم که بودن خاک و ناموس و وطن حالیشون بود.دهنتم جررررمیدم وطن فروش خائن🤝🏻🤗💘🟤💙💙شهاب قشنگم؛اسلام محصول ۵۰ سال گذشته در این مملکت نیست.اسلام از ۱۴۰۰ پیش در این مملکت بوده است و اثر آن در فرهنگ و تاریخ و ادبیات این کشور وجود دارد.حافظی که شما روی طاقچه خونتون میزارین در ۱۴ روایت قرآن خدا رو از بر خونده.💙💙💗💗💗چشاش مث مورفینه برام@A💘🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀🎀#بهیادماکان🥺💔