2777
2789
عنوان

یه سوال

56 بازدید | 4 پست

سلام خوشگلا

یه سوال ازتون دارم

من میخام بدون کنکور برم دانشگاه رشتمم انسانیه میتونم؟

کدوم دانشگاه و کدوم رشته ها رو میتونم برم؟

بعد با امتحانات نهایی باید برم دانشگاه یا ن همینجوری میتونم برم ثبت نام کنم؟

مثلا حسابداری یا روانشناسی و ...

ممنون کمکم کنین 🥺❤️

اگر وضع مالیتون خوبه بعداً ادامه هم بدی واقعا حقوق ازادم خوبه.باکلاسه

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

یعنی بدون کنکور و سوابق میتونم برم؟

اینو واقعا نمیدونم شرمنده

همشون بچهای ایران بودن.از دی ماه تا ناو دنا و میناب.لال بشه زبونی ک انسانیتش فقط برای یکسری از این بچها گل کنه.💙🤷وطن عشق من هم وطن جان من💚🤍❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷هر مردی درخواست بده ننش..🤗🤗💘🎀🎀🎀رسولاخراجیها:لاتم لاتای قدیم🤠لااقل خاک وناموس وطن حالیش بود🙂من هرگندی باشم وطن فروش نیستم🥲💗دهنتم چفت میکنم وطنفروش احمق🤗🦥🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷آریایی💘خلیج تا ابد فارس💖💙💘شهاب عزیزم:🥺🤍اسلام حاصل پنجاه سال گذشته نیست🌚اسلام از بیش از ۱۴۰۰ سال پیش در این مملکت بوده و هست💚.اثر آن از سالهای بسیار دور در فرهنگ و ادب و شعر ما بوده.حافظی ک شمارو طاقچه خونتون گذاشتین در چندین روایت قرآن خدارو از بر خونده.😍💖💙چشاش مث مورفینه برامA@💘🎀🎀💗