2777
2789
عنوان

باورم نمیشه

153 بازدید | 11 پست

سلام

باورم نمیشه در پاسخ به عروسی که میگه مادرشوهر پدر شوهرم تو مسافرت با ما هستن تو گردش و تفریح با ما هستن

یه وجب زمین داشتن زدن بنام اون فرزندی که تفریح و گردش و تنهایی با زنش میره و گاهی هم لطف میکنه بچشون رو میسپره اینا دوتایی میرن میگردند

میگن خب چی میشه فکر کن مادر و پدر خودت هستن برای با شما بگردم و برن مسافرت

بعضیا فکر کنم خدا کلا باهاشون کاری نداشته از دور نشستن نگاه میکنن

کلا بااینکه مسافرت برن و...مشکلی ندارم ....

اما هر پدر و مادری ک بین بچه هاش فرق بزاره رو قبول ندارم حتی پدر و مادر خودم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خب همش ک نباید برن باید اون دوتارو هم تنها بزارن اونام راحت باشن

اصلا فکر میکنم دارن بازیم میدن سه نفری

هر جا میرم مادر و پدرش هستن فکر کنم دست به یکی کردن که بگن دختره چشم دیدن ما رو نداره

الان میخوان برن بیرون میخوام بگم من نمیام سه تایی با هم برین خوش بگذرونین

اصلا فکر میکنم دارن بازیم میدن سه نفریهر جا میرم مادر و پدرش هستن فکر کنم دست به یکی کردن که بگن دخ ...

حالا شما هم با این قضیه کنار بیا دیگه سخت نگیر ولی به شوهرت بگو اروم باش ضحبت کن بگو از این رفتار والدینت خوشم نمیاد

مواظب باشید در دنیای مجازی فریب نخورید و سرتان کلاه نرود

حالا شما هم با این قضیه کنار بیا دیگه سخت نگیر ولی به شوهرت بگو اروم باش ضحبت کن بگو از این رفتار وا ...

فایده ندارد هزار بار گفتم

خودش مشتاق اول به اونا میگه بعد میاد میگه بیا بریم بیرون

منم نمیرم برن باهم خوش بگذرونن

فایده ندارد هزار بار گفتم خودش مشتاق اول به اونا میگه بعد میاد میگه بیا بریم بیرون منم نمیرم برن باه ...

خب ی بار تو بش پیشنهاد سفر دونفره بده بگو فقط منو تو یا واسش شرطی بکن مثلا بگو امشب تا صب بات رابطه میگیرم ب شرطی یک سفره دونفره بریم

فایده ندارد هزار بار گفتم خودش مشتاق اول به اونا میگه بعد میاد میگه بیا بریم بیرون منم نمیرم برن باه ...

بازم مشوره تخصصی خواستی به ایدی ام تو بله پیام بده کمکت کنم

خب ی بار تو بش پیشنهاد سفر دونفره بده بگو فقط منو تو یا واسش شرطی بکن مثلا بگو امشب تا صب بات رابطه ...

از اینکار هم کردم هیچ تاثیری نداره کلا دو نفره جایی بریم یا داره غر میزنم یا قهر و تو قیافس

از اینکار هم کردم هیچ تاثیری نداره کلا دو نفره جایی بریم یا داره غر میزنم یا قهر و تو قیافس

ب همین نام کاربری ام تو بله بزن ایدی ام میاد بیا اونجا کمکت میکنم حلش کنیم این معضلو