2777
2789
عنوان

تنگی نفس شدید

12 بازدید | 7 پست

من چند روزه خود ب خود موقعی ک میخوام راه برم نفس نفس میزنم و خسته میشم یا موقع دراز کشیدن قفسه سینم سنگینی میکنه و نمیتونم نفس بکشم اذیتم میکنه خیلی نگرانم نوار قلب و اکو هم رفتم گفتن قلبم مشکلی نداره حالا فکرم همش رو ریه هست میگم نکنه عفونت کرده یا اب اورده خیلی نگرانم چیکار کنم راهنمای کنید رنگ به رو ندارم

در دنیایی که خدا همراه اول است هیچ کس تنها نیست♥️✨

برو اورژانس بگو تنفست رو بررسی کنن

نترس من سه ماه دووم اوردم نمی رفتم بیمارستان الرژیم به گربه هام عود کرده بود

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث ریه میتونه علتش باش و بحث قلب و رگهایی که اکسیژن را به قلب میرسونندهم میتونه باعث این علت باش . ببینید بعصی افراد با چنین علائمی ، گاهی به صورت ناخودآگاه و بدون اینکه بدنشون به جایی برخورد بکنه ، پوست قسمتی ز بدنشون به اندازه یه بند انگشت به رنگ سبز یا بنفش یا سیاه میشه ، که علتش کمبود اکسیژن رسانی به قلب و از قلب به سایط اندام ها هست . بهتر هست که برای پیگیری درمان به متخصص داخلی مراجعه کنید

متخصص داخلی با یه سری ازمایش که ازمایش عادی به حساب مییاد ، به علت بیماری پی ببره

برو اورژانس بگو تنفست رو بررسی کنن نترس من سه ماه دووم اوردم نمی رفتم بیمارستان الرژیم به گربه هام ع ...

شما چجوری خوب شدین؟اتفاقا منم گربه دارم. مث من نفس نفس میزدین موقع راه رفتن و کار

شما چجوری خوب شدین؟اتفاقا منم گربه دارم. مث من نفس نفس میزدین موقع راه رفتن و کار

من قبلا الرژی به گربه نداشتم نمی دونم چرا به این یکی گربه ام که مو بلند بود الرژی داشتم

هر وقت نفسش بهم می خورد کم کم نفسم تنگ می شد

دو سال داشتمش دیگه قبل عید سپردم به اقواممون با هفت تا بچه هاش

اول برید عکس سینه بندازن ممکنه الرژی به گربه باشه

اره من نفسم تنگ می شد

قبل عید خیلی بدتر شدم دوتا اسپری هم داشتم

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
من قبلا الرژی به گربه نداشتم نمی دونم چرا به این یکی گربه ام که مو بلند بود الرژی داشتم هر وقت نفسش ...

مرسی حتما این کارو میکنم کلافه شدم