p__a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 457 عنوان خدا🍂 1 بازدید | 8 پست بچه ها من فکر میکنم خدا خیلی وقته بغلم نکرده و خیلی وقته فراموشم کرده امروز | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شب_بیداری عضویت: 1404/09/21 تعداد پست: 673 خدا بنده اشو فراموش نمیکنه این ماشین که از خدا فاصله میگیریم و خدارو فراموش میکنیم بعد از خودش هم گله میکنیم جای خودمون
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3226 معمولا تو سختیا ابن به ذهن مون میاد ولی وقتی خدا از پدر و مادر مهربون تره چجوری ممکنه فراموش مون کنه جانمفقط باید بریم سمتش 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
p__a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 457 خدا بنده اشو فراموش نمیکنه این ماشین که از خدا فاصله میگیریم و خدارو فراموش میکنیم بعد از خودش هم گل ... ولی من همه جا خدارو تو زندگیم داشتم بهش فکر کردم شکر گفتم اما الان خستم بریدم دیگه توان ندارم پول میخوام هنوز به دستم نرسیده کلی راه و روش امتحان کردم
p__a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 457 معمولا تو سختیا ابن به ذهن مون میاد ولی وقتی خدا از پدر و مادر مهربون تره چجوری ممکنه فراموش مون کنه ... جانم خدا منو دوست نداره خدا واقعا هیچی از من یادش نیست
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3226 جانم خدا منو دوست نداره خدا واقعا هیچی از من یادش نیست از منی که صد بار تو سختیا مثل تو فکر کردم بشنوهیچ پناهی جز خدا تو دنیا وجود نداره اول و آخر باید برگردیم به خودش پس چه بهتر که دلمون رو باهاش صاف کنیم 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
p__a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 457 از منی که صد بار تو سختیا مثل تو فکر کردم بشنوهیچ پناهی جز خدا تو دنیا وجود نداره اول و آخر باید برگ ... من چه جوری دلمو باهاش صاف کنم وقتی هیچ کدوم از گریه های منو نشنیده
نوزاد_طبیعت عضویت: 1402/07/14 تعداد پست: 3226 من چه جوری دلمو باهاش صاف کنم وقتی هیچ کدوم از گریه های منو نشنیده نماز استغفار بخون استغفار زیاد بگو حتما تأثیر داره 🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید
p__a_n_a_h مدیر استارتر عضویت: 1405/03/27 تعداد پست: 457 نماز استغفار بخون استغفار زیاد بگو حتما تأثیر داره چشم حتما