2777
2789

ابروم اصلاح شده بود همون روز اول معاون عقده ایمون که اصن نمیشناختمش گفت دو هفته بعد که در اومد بیا مدرسهicon

وقتی به این درک برسیم که در درون هر آدمی دنیای کاملا متفاوتی وجود داره نه به جون خودمون میوفتیم نه به جون دیگران میوفتیم که اندازه ها و معیار هارو تغییر بدیم🤝🤍#مهربون_باشیم😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روز اول فقط اون دوستام که همدیگه رو ندیده بودیم ذوق زده شده بودیم پریدیم بغل همدیگه همین😂🥲

خودم میخوام امسال تازه برم دبیرستان نمیدونم چرا من که رابطه اجتماعیم خوبه امایه استرس بدی گرفتم میخوام یکم پیاماتون راجب دبیرستان بخونم یکم این استرسه کم بشه

هیچکس بی کس نیست فقط اونی که موفقه با هر کسی نیست
ابروم اصلاح شده بود همون روز اول معاون عقده ایمون که اصن نمیشناختمش گفت دو هفته بعد که در اومد بیا م ...

اوه این دیگه کی بوده یه ابرو ورداشتی جرم که نکردی 😐

خودم میخوام امسال تازه برم دبیرستان نمیدونم چرا من که رابطه اجتماعیم خوبه امایه استرس بدی گرفتم میخ ...

منم اینجوری بودم طبیعیه چون میخوای وارد یه محیط جدید بشی وگرنه سالای بعدش عادت میکنی

گر نباشد رنگ رویا به چه دل باید سپرد؟!

منم اینجوری بودم طبیعیه چون میخوای وارد یه محیط جدید بشی وگرنه سالای بعدش عادت میکنی

از بس راجب دبیرستان بد گفتن ذهنیت آدم رو خراب می کنن