2777
2789
عنوان

من چشمام سبزه

76 بازدید | 15 پست

بچاها میخام اکسسوری بگیرم نگین آبی بگیرم یا سبز

آبی دلم میخاد ولی حس میکنم آبی به چشم قهوه ایی ها میاد من ک چشمم سبزه حتما باید سبز بگیرم

نظر شما چیه ؟

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

😐😐😂😂😂ربطی چی به چی😂

ینی میگی نگین گردنبند و گوشواره آبی باشه یا سبز فرقی نداره؟؟

کاربر hilmanاینجا ازم به اسم دعانویس پول دزدید با کارت بشرا خدا پرست صالحي هرکس خواست اسکرین کل پیاماشو درخواست بده میفرستم، خواهش میکنم گزارش بزنید تعلیق مشکی بشه

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

اکسسوری برای چشم هات میخوای؟

اخه گردنبند و گوشواره نزدیک به صورته

اکسسوری نمیدونم چی میخوای بخری دقیق .ولی بعضا چش رنگیا رو میبینم شال یا روسریشون یه رنگی شبیه رنگ چشاشون داره خیلی قشنگ میشن

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اکسسوری نمیدونم چی میخوای بخری دقیق .ولی بعضا چش رنگیا رو میبینم شال یا روسریشون یه رنگی شبیه رنگ چش ...

اره دیگه دقیقا همین

گردنبند و گوشواره هست ، نگین سبز مثل چشمم داره آبی هم داره

ولی چشاتو رنگی باشه میفهمی خیلی چیزا مهمه فقط چشم رنگیا میفهمم تو آرایش سایه زدن رنگ رژ

اره دقیقا

اره دیگه دقیقا همین گردنبند و گوشواره هست ، نگین سبز مثل چشمم داره آبی هم داره

همون سبز بگیر

کثافته چش رنگی😁

والا حسودیم شد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
همون سبز بگیر کثافته چش رنگی😁والا حسودیم شد

😂😂😂

ن بابا فقط پیشونی بلند