2777
2789
عنوان

الکل نخورید

112 بازدید | 21 پست

هیچوقت پبش آدمی که درست نمی شناسیدش و تو خونه آدم ناشناس الکل نخورید

به خصوص اگر نوجوان هستید

به خصوص اگر همه جمع خوردند سعی کنید هوشیار بمونید تو اون موقعیت

یا اگر دوستاتون خوردند و مستن شما حتما هوشیاریتون رو حفظ کنید خیلی اتفاق ها اینجا ها میفته که دیگه درست کردنش ممکن نیست

همش تعرض نیست اتفاقات دیگه ام هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا چرا باید الکل بخوریم؟

هر بیماری که میخونی یکی از دلایلش مصرف الکله

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
غیر تعرض دیگه چی؟

دزدی،افترا،قتل،تعرض،اعتراف گیری بعد برعلیه خودتون استفاده کردن

دوتادختر یه اقاپسر و دوستش رو وقتی مادرشون رفته بود خونه خواهرش دعوت می کنن ۱۸ ساله بودن پسر جفتشونو مست کرد هر چی می گفت اینا عملی کردن ازشون فیلم گرفت تا مدت ها تهدید می کرد پول می گرفت اخاذی می کرد ازشون به یکیشون گفته بود لباستو در بیار بشین روی پام

پسرهای ایرانی خیلی بد شدن خیلی از ۱ میلیون یکیشون خوب درمیاد یکی حواستون باشه

دزدی،افترا،قتل،تعرض،اعتراف گیری بعد برعلیه خودتون استفاده کردن دوتادختر یه اقاپسر و دوستش رو وقتی ما ...

تو این مقایسه دختر ایرانی هم همچین همه چی تموم و مظلوم واقع نشده ها

کسی که خط قرمزی برای خودش نداره و خونه هر شناس و ناشناسی میره عاقبت هرچیزی رو باید به جون بخره دیگه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو این مقایسه دختر ایرانی هم همچین همه چی تموم و مظلوم واقع نشده ها کسی که خط قرمزی برای خودش نداره ...

اینجا مسئله قیاس نبود از کجا به کجا رفتین؟

کی این جا قیاسسسسسسسسسسسس کرددددددددد؟کی؟ من اگه بخوام قیاس کنم صد تا مرد نمی تونن ازش بالا بیان زیر سوال ببرن شک نکن

حرف الکل نخوردن و احتیاطه بس کنید دیگه

دست از سر دختر ایران بردارین

یه کم تو عمرتون فهم کنید مرد ایرانی مشکل داره

تمام عمر بخاطر اشتباهات اون ها رن ها کوبیده شدن کامنت بالایی رو ببین جایی که بگه چه پسر بی شرفی می گه دختر کور شه الکل نخوره

اینجا مسئله قیاس نبود از کجا به کجا رفتین؟کی این جا قیاسسسسسسسسسسسس کرددددددددد؟کی؟ من اگه بخوام قیا ...

موفق باشی عزیزم الکل هم بخور باشه حرص نخور پوستت زیاد چروک نشه