2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 31 پست
انشالله قبل از اینکه دوباره چسبندگی برگرده باردار بشیمن یکماه بعد عکس رنگی باردار شدم

منم باردار نمیشم هیچ مشکلی هم ندارم گفتم عکس رنگی بدم ببینم چی میشه

بر محمد و آل محمد صلوات

قبل از اینکه انجام بده برات فهمیدن ک چسبندگی داری؟

نه بابا حین تزریق فهمید .ماده رو تو چن مرحله تزریق کرد..هر سری دردش بیشتر میشد .گفت اگر نتونی دردو تحمل کنی باید جراحی کنی باز بشن .

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره منم همه امیدم اینه .یه بچه بیارم دیگه هیچ کاری ندارم میخواد بگیره میخواد نگیره

انشالله میشه فقط بیخیال باش استرس نداشته باش

من الان میخوام همونجور چسبندگی داشته باشن و بازم نشن دیگه😂😂

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

آره حتما حتما انجام بدین

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

منم بعد یکسال اقدام رفتم .البته شوهرمم ضعیف بود حس کردم از اونه دیگه .ولی یه کم ک بهتر شده بود دیدم بازم باردار نمیشم .حالا امیدوارم نتیجه بده .اگه بده ارزش درد کشیدن داره .اگر خواستی بری برو جایی ک با بیهوشی انجام بدن برات

منم بعد یکسال اقدام رفتم .البته شوهرمم ضعیف بود حس کردم از اونه دیگه .ولی یه کم ک بهتر شده بود دیدم ...

من دوتا گل دختر دارم...برای سومی دارم اقدام میکنم

بر محمد و آل محمد صلوات