2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

84 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من شوهرم قبلا یبار از پیاده روی برگشتم دیدم داره فیلم پو- ر *ن میبینه و... خیلی حالم بد شد بعدش رفته بود ماموریت اکانت دو تا زن رو سرچ کرده بود با اینکه من هر شب باهاش حرف میزدم و عکس مثبت 18 میفرستادم ینی کلا سعی میکردم نبودم حس نکنه سه چهار روز ماموریت بود اینکارو کرده بود !!!

جدیدا یه مدته یه دختر هی میومد تو ساجستای اینستام منم اهمیت نمیدادم یهو یه حسی بهم گفت چکش کن دیدم بله دوس دختر سابق شوهرمه مال 12 سال پیش بعد دیدم اره تو اینستای شوهرم هم میومده بالا و شوهرم رفته دختره رو سرچ کرده خیلی حالم بد شد اول به روش نیوردم ولی بعدش میخواستم پریودم بشم اولین پریود بعد از سقطم هم بود داغون بودم خون به پا کردم شوهرم مث یه پسر بچه کوچیک گریه میکرد تو صورتم یادم میاد دلم اتیش میگیره و گفتم باید بهم حق طلاق بدی بعد شوهرم کلا با این موضوع همیشه مخالفت میکرد ولی قبول کرد فرداش بهم حق طلاق داد ! حالم بده میگم نکنه کار شوهرم بیشتر از سرچ بود میخواست منو اروم کنه که دیگه پی اشو نگیرم واقعا نمیدونم تو مغز مردا چی میگذره مرد حسابی چی کم داری تو زندگی اخه - واقعا موندم الان چیکار کنم که اروم بشم دیشبم باهاش کلی صحبت کردم گریه کردم گفتم من گریم از ضعف نیست خودت میدونی از عشقه ینی الانم که 1000 تا مهریه و حق طلاق دارم و هر چی تو زندگی داریم بنام منه ممکنه اشتباه کنه ؟ -* اقایون نا محترم لطفا لطفا لطفا ریکوئست ندید *

الان مشکل کجاست ؟

به نظرتون این کارش خیانته ؟ باید بیشتر حواسمو به زندگیم جم کنم یا با مسائلی که پیش اومد نگرانیمو کمتر کنم خیلی دوسش دارم خیلی خیلیییییییییییییییییییی از جونمم بیشتر دوسش دارم میترسم از دستش بدم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

امیدوارم که دیگ هرگز تکرار نکنه

فعلا سعی کن آروم شی و ببخشی

اما خیانت مرد ربطی ب این نداره ک همه چیز مال تو و حق طلاق هم داری

در این صورت اگر ذات نداشته باشه خیانت میکنه و برای اینکه لنگ تو هست با گریه و التماس تو رو نگه میداره

یجورایی هم کارشو انجام میده هم زنشو داره هم مال و اموالش حفظ کرده

مشکل چیه اسی الانواااا این دخترا خونواده ندارن انقد دهن پاره شدن ک پامیزارن توزندگی ی زن پ اینا خونو ...

به نظرتون این کارش خیانته ؟ باید بیشتر حواسمو به زندگیم جم کنم یا با مسائلی که پیش اومد نگرانیمو کمتر کنم خیلی دوسش دارم خیلی خیلیییییییییییییییییییی از جونمم بیشتر دوسش دارم میترسم از دستش بدم چی بگم خدا لعنتش کنه اولم خودش پیام داده به شورهم حلالم کن اخه چیتو حلال کنه مگه حاملش کردی ولش کردی رفتی نکبت ینی قشنگ میخواست باب صحبت باز کنه خدا شوهرمم لعنت کنه واقعا حالم بده

امیدوارم که دیگ هرگز تکرار نکنه فعلا سعی کن آروم شی و ببخشی اما خیانت مرد ربطی ب این نداره ک همه چیز ...

بیجاکردن یکی نیس بگه خیلییییی اون دختر رو میخای یه زندگی اعیونی برا زن بچه ات درست ک خش خشت اجرت ازطلا باشه برازنت بعد هرجاخواستی برو

به نظرتون این کارش خیانته ؟ باید بیشتر حواسمو به زندگیم جم کنم یا با مسائلی که پیش اومد نگرانیمو کمت ...

اسی صبورباش خیلییییی تواین مورد با اعتیاد قدم بردار یجوری هواست ب شوهرت باشه انگار هواست نیس میفهمی چی میگم ولی الان هیچی نگو فقط سکوت

بیجاکردن یکی نیس بگه خیلییییی اون دختر رو میخای یه زندگی اعیونی برا زن بچه ات درست ک خش خشت اجرت ازط ...

من درامدم دوبرابر شوهرمه تازه الان فکر بچه هستم وگرنه اگه پروژه بردارم خیلی بیشتره خودشم میدونه هر چی مالی تو زندگی داریم صدقه سر منه ولی من خونه از طلا نمیخوام شوهرمو فقط میخوام دوسش دارم با سختی بهم رسیدیم خودش انقد عذاب کشید تا خانوادش راضی کرد 4 سال برای من جنگید تا بدست اورد واقعا انگار مغز نداره

به نظرتون این کارش خیانته ؟ باید بیشتر حواسمو به زندگیم جم کنم یا با مسائلی که پیش اومد نگرانیمو کمت ...

عزیزم این خیانت نیست اقایون یه حس کنجکاویو دارن اگه این حساسیتارو زیاد نشون بدی بدتر میکنه خجالتم نمیکشه . میگه خوب اعتماد که نداره بزار کارمو بکنم .ببین چه مردیه حق طلاق و همه چیو بنامت زده میتونست بگه برو رد کارت فکر کردی چه خبره جیع داد میکنی .

بیجاکردن یکی نیس بگه خیلییییی اون دختر رو میخای یه زندگی اعیونی برا زن بچه ات درست ک خش خشت اجرت ازط ...

عزیزم متاسفانه واقعیته

من حق طلاق داشتم کل مهریه رو هم گرفته بودم

اما باز خیانت میکرد و وقتی من متوجه میشدم جنجال بپا میکردم

گریه میکرد و جملات عاشقانه بکار میبردو....

اما تموم شد خداروشکر جداشدم

خواستم بگم ذات ک نباشه هر کاری ازشون برمیاد

من درامدم دوبرابر شوهرمه تازه الان فکر بچه هستم وگرنه اگه پروژه بردارم خیلی بیشتره خودشم میدونه هر چ ...

ادم بی مغز زنت و باسختی ب دست اوردی بجای ک بزاری روسرت حلواحلواش کنی چشماتو بستی رو سختیای ک کشیدین

اسییییییی کاش خودم پستم ب یکی ازاین دخترای خونه خراب کن شیرناپاک خورده بخوره از ک و ن اویزونش میکنم

دیوانه که با وجود مهریه حق طلاق بهت داده حماقت محض در صورت بخشیده شدن کامل مهریه شاید منطقی باشه حق ...

اره و منم از همین دیوانگی هاش میترسم ینی تنها ترسم که فک کنم این میره گند میزنه همین حجم خریتش وقتی پای احساس میاد وسط هست وقتی هم میخواست منو بگیره قید همه رو زد خانوادش پولی که باهاشون شریک بود تا با من ازدواج کنه

عزیزم متاسفانه واقعیته من حق طلاق داشتم کل مهریه رو هم گرفته بودم اما باز خیانت میکرد و وقتی من متوج ...

دقیقن ذات ته ته تمام داستان هاس

ادم تحصیل کرده بدون ذات هزارتومن هم نمیارزه

ذات ی چیه یسریا ندارن اینا هموناین ک شیر ناپاک سرسفره ناجور بزرگ شدن ک هیز بودن خیانت ازسرکولشون میریزه زن ومردهم نداره