2777
2789
عنوان

خاستگارم

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 43 پست
قبول شدن که مطمعنم میشه ولی میگم همینو ادامه بده تخصص بگیر میگه علاقم دندان خونه و ماشین و اینا هم م ...

چه حوصله ای داره بعد پزشکی تازه دندون بخونه آفرین. اگه خیلی علاقه داره می تونید پزشکیش تموم شد نامزد کنید تو این فاصله اون هم کار کنه هم درس بخونه حداقل از بلاتکلیفی در میاین

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

چه حوصله ای داره بعد پزشکی تازه دندون بخونه آفرین. اگه خیلی علاقه داره می تونید پزشکیش تموم شد نامزد ...

نامزد که فعلا خوانواده ها درجریانن ولی گفتن من ارشد قبول شدم بعدا جدی میکنن

اره عزیزم چون رشته خودش پزشکیه جدا از این اراده قوی داره

خودتونو گول نزنید اراده داره بشینه تخصص تاپ بخونه ی رشته ی خوب ده برابر دندون درامد داره .

بهتر از اینه بره دندون ک همین الان ی سری جاها باز داره زیاد میشه

سبز کجا بود بابا جان ! خاکستر شدیم

چه حوصله ای داره بعد پزشکی تازه دندون بخونه آفرین. اگه خیلی علاقه داره می تونید پزشکیش تموم شد نامزد ...

من اولین باره همچینموردی میشنوم

اخه هنوز تازه یه هفته شروع کرده به خوندن شما فکر کن چندین سال دور بوده از دروس کنکور زوده از الان سن ...

در طولانی مدت نگاه کنید

اگر استمرار داشتن جدی بگیرید . از الان نگران نشید

خودتونو گول نزنید اراده داره بشینه تخصص تاپ بخونه ی رشته ی خوب ده برابر دندون درامد داره .بهتر از ...

بخدا منم همین بهش میگم بعد اینهمه سال تازه یادش افتاده علاقه نداره

خودتونو گول نزنید اراده داره بشینه تخصص تاپ بخونه ی رشته ی خوب ده برابر دندون درامد داره .بهتر از ...

من باور نمیکنم🙌میتونه تخصص بگیره ۴سال بعد درآمد عالی...برای دندون باید شیش هفت سال وقت بزاره...

آه له له له آه له لاس

بخدا منم همین بهش میگم بعد اینهمه سال تازه یادش افتاده علاقه نداره

ب چی علاقه نداره اخه

دندون نزدیک همینقدر ک الان خونده باید تایم بذاره بعدش طرحیه!