2777
2789
عنوان

خاستگارم

314 بازدید | 43 پست

گفته بودم افتاده تو خط کنکور مجدد چیکار کنم واقعا گیر کردم نه دلم راضیه برا دندان بخونه چون اونموقع تا 7 سال بعد درامد انچنانی نداره ولی بعدش زیاد داره ولی تا همون 7 سال پدرمون درمیاد خوانوادم بفهمن شاید رضایت ندن به وصلت ما از یه طرفم نمیگم که نخوره تو ذوقش واقعا موندم چه کنم

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

پزشکی میخونه ترمای اخره ولی علاقه نداره همزمان کار میکنه بیرون ولی مرتبط با رشتش نیست ماهانه 30 تا 4 ...

خودت را میگم به نظرم تحصیلاتت را ادامه بده در هر شرایطی

فارسی را پاس بداریم✨انسانیا اگه سوال داشتید بپرسید🥰 دورقمی هستم😍بسی رنج بردم در این سالِ سیْ عَجَمْ زنده کردم بدین پارسی✨

اگر حرف دندان میزنه و هنوز آزمون طبقه بندی شده نداده و رتبه اش رو ندیده . اصلا و ابدا جدی نگیرید . یک چیزی میگه

هر ماه میشه دو بار آزمون داد و جایگاه علمی و شانس قبولی رو تا حدودی سنجید . کسی که تصمیم واقعی داشته باشه صددرصد این آزمون رو میده تا ببینه بین رقیبها کجای کاره .

و تصمیم با ارزو فرق داره .

باادم بلاتکلیف ازدواج نکن در سطحی هست ک بخونه قبول شه؟ چند سالشه

قبول شدن که مطمعنم میشه ولی میگم همینو ادامه بده تخصص بگیر میگه علاقم دندان

خونه و ماشین و اینا هم مشکلی نداره داره همرو ولی این ...

اگر حرف دندان میزنه و هنوز آزمون طبقه بندی شده نداده و رتبه اش رو ندیده . اصلا و ابدا جدی نگیرید . ی ...

اخه هنوز تازه یه هفته شروع کرده به خوندن شما فکر کن چندین سال دور بوده از دروس کنکور زوده از الان سنجیدن حداقل یه ماه باید بخونه