2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بگو

من خیانت یکی از اقواممون رو حدس میزدم

درست از آب در اومد

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

تماس کاری امروز برام انجام میشه؟ اون اقا زنگم میزنه؟ حس میکنی چی بگه؟

آره زنگ میزنه

اولللل اینکه نر های سایت اگه توی تاپیکم نظر دادید گزارش میزنم کاربریتونو و خانما ببخشید یه ف.حش نثار اون نری که درخواست دوستی بده کاربری دست دو نفره👭خواهر شوهر کوچولو و زنداداش نر های سایت درخواست ندین توی تاپیکمم نظر ندینننن بدم میاد

میشه مال منم بگیبهم میرسیم یا نه ؟ اگه اره چند سال بعد

اگه دو طرف همدیگه رو دوس دارید قطعا میرسید

حالا چه یه سال دیگه چه ده سال دیگه

ولی اگه دو طرفه باشه میرسید

اجابه مستقر شدن میده بهم؟ ک اونجا این سری ک میرم مستقر شم؟میتونی بگی شبیه چ ارگانیه ک زنگم میزنن؟

من که حس میکنم زنگمیزنه بهت و شاید بتونی مستقر بشی اونجا

یعنی 80 درصد میگم میشه

اگه دو طرف همدیگه رو دوس دارید قطعا میرسیدحالا چه یه سال دیگه چه ده سال دیگهولی اگه دو طرفه باشه میر ...

اره خیلی دوست داریم

ممنون از انرژی خوبی که دادی و وقتی که گذاشتی امیدوارم یه روزی به شکلی به خودت برگرده

اون شهر رو میتونی حس کنی کجاست؟و یا چ ارگانیه؟

آخه سر در نمیارم واسه چی میخوای بری😂

ولی من حس میکنم چون زیاد نگرانی و به فکری میشه و بهت زنگ میزنه

آخه سر در نمیارم واسه چی میخوای بری😂ولی من حس میکنم چون زیاد نگرانی و به فکری میشه و بهت زنگ میزنه

کاریه باید برم ی جای دیگه میخام بدونم حس میکنی کدوم شهر باید برم و اینکه مصاحبه حضوری هم قبولم میگنن؟