monaaakhanoom مدیر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 عنوان دردگوش نوزاد | مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 25 پست سلام پسرم چهارماهشه گوشش دردمیکنه دسشوییشم سبزه چیکارکنم خوب بشه بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔 1397/03/17 | 14:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساناز133 عضویت: 1394/05/30 تعداد پست: 20280 عنبر نسا دود کن دودش رو بده تو گوشش برای درد وعفونت گوش خوبه
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 پس نگفت دلیل گوش دردش چیه؟ نه منم نمیدونم گوشش دردمیکنه یا نه.چون دسشووییش سبزبود گفتم شایدگوشش دردکنه که دوست عزیزم میگن ب رنگ دسشویی ربطی نداره.علائم دردگوش چیه؟ بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 بچه ات 4 ماهشه باز بارداری؟ نه تیکر تولدشه بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
سنبل_الطیب عضویت: 1396/02/07 تعداد پست: 5048 داره دندون درمیاره تبش بخاطراونه بعصی بچه ها موقع دندون دراوردن گوششون عفونت میکنهپسرم اینطوری بودباید ببریش دکتر تا معاینه کنهممکنه انتی بیوتیک بده یا قطره استریل گوش بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
استاتیراا عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 1238 ببین دختر من یکسالشه خباز اول تولد تا همین الان تا کلافه بشه دست میندازه گوششو گردنشو میخارونه چندین بارم پزشکای مختلف بردیم هیچ مشکلی ندارهشاید پسر توام اینطوریه
ساناز133 عضویت: 1394/05/30 تعداد پست: 20280 نه منم نمیدونم گوشش دردمیکنه یا نه.چون دسشووییش سبزبود گفتم شایدگوشش دردکنه که دوست عزیزم میگن ... ربطی به گوش درد نداره میگن وقتی شیر مادر بیشتر آبکی باشه یعنی چربیش کم باشه مدفوع سبز میشه
استاتیراا عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 1238 نه منم نمیدونم گوشش دردمیکنه یا نه.چون دسشووییش سبزبود گفتم شایدگوشش دردکنه که دوست عزیزم میگن ... پس هیچیش نیس الکی نگرانیدرد گوش علایمش گریه و بی قراری همراه با چنگ انداختن به گوش
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 بعصی بچه ها موقع دندون دراوردن گوششون عفونت میکنه پسرم اینطوری بود باید ببریش دکتر تا معاینه کنه ... واقعا؟ آره حتمما میبرمش دکتر مرسی عزیزم بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 ببین دختر من یکسالشه خب از اول تولد تا همین الان تا کلافه بشه دست میندازه گوششو گردنشو میخارونه چند ... خداکنه بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
monaaakhanoom مدیر استارتر عضویت: 1397/03/17 تعداد پست: 1001 ربطی به گوش درد نداره میگن وقتی شیر مادر بیشتر آبکی باشه یعنی چربیش کم باشه مدفوع سبز میشه تاحالا سبز نشده بود آخه دیروز فقط سبز بود بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔