2777
2789
عنوان

دردگوش نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1400 بازدید | 25 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

پس نگفت دلیل گوش دردش چیه؟

نه منم نمیدونم گوشش دردمیکنه یا نه.چون دسشووییش سبزبود گفتم شایدگوشش دردکنه که دوست عزیزم میگن  ب رنگ دسشویی ربطی نداره.

علائم دردگوش چیه؟

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
بچه ات 4 ماهشه باز بارداری؟

نه تیکر تولدشه

بازم معرفت داشت بهونه نیاوردوروراست گفت اونومیخام...ازم معذرت خاست وگفت خیلی مردی و شرمندتم اونومیخام...ب پهنای صورت واسش گریه کردم غموهدیه کردم به قلبم واسش نذرکردم واسش قرض کردم بمونه تاتسکین شه دردم😔😔😔
داره دندون درمیاره تبش بخاطراونه

بعصی بچه ها موقع دندون دراوردن گوششون عفونت میکنه

پسرم اینطوری بود

باید ببریش دکتر تا معاینه کنه

ممکنه انتی بیوتیک بده یا قطره استریل گوش 

بزرگترین درسِ زندگیم اینه که خودم باید قهرمانِ زندگیِ خودم باشم.💪💪💪💪💪💪💪💪
نه منم نمیدونم گوشش دردمیکنه یا نه.چون دسشووییش سبزبود گفتم شایدگوشش دردکنه که دوست عزیزم میگن   ...

ربطی به گوش درد نداره میگن وقتی شیر مادر بیشتر آبکی باشه یعنی چربیش کم باشه مدفوع سبز میشه

بعصی بچه ها موقع دندون دراوردن گوششون عفونت میکنه پسرم اینطوری بود باید ببریش دکتر تا معاینه کنه ...

واقعا؟ آره حتمما میبرمش دکتر مرسی عزیزم

ببین دختر من یکسالشه خب از اول تولد تا همین الان تا کلافه بشه دست میندازه گوششو گردنشو میخارونه چند ...

خداکنه

ربطی به گوش درد نداره میگن وقتی شیر مادر بیشتر آبکی باشه یعنی چربیش کم باشه مدفوع سبز میشه

تاحالا سبز نشده بود آخه 

دیروز فقط سبز بود