همسرم یه شب ک خوابش نمیبرد من خواب بودم یهو بیدار شدم دیدم شوهرم دست پاچه شد شروع کرد دکمه گوشیشو بک زدن هرچی گفتم گوشیتو بده نداد هرچی گفتم نداد سریع دوید رفت تو دستشویی من رفتم منو هم پرت کرد در دستشویی بست همهچیو پاک کرد یعدش گفتم چی بود گفتش سایت شرط یندی بود.میگم شرط بندی ک همچین واکنشی نداشت گفت ببخشید خودمم میدونم واکنشم بد بود به جون بچمون خیانت نبود.حالا من اومدم قهر خونه بابام
مردا همینقد احمقن ی بار همسرم اینکارو کرد و بعدش بهم ثابت شد میدونی دلیل این ک گوشیشو از دستم گرفت رمزشو عوض کرد چی بود اینکه رفته خونه مامانش ضرفارو بشوره ازش فیلم گرفتن با گوشی خودش مسخرش کردن کلن لحظه خوشیشون بوده و فک میکرده من اگ ببینم ناراحت میشم ک چرا ظرفای مامانتو شستی برا من نمیشوری 😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم قهر کردن شما مشکلی حل نمیکنه اگر شرایطشو داری کا مدرک جمع کن حدا شو اگر نه که ندید بگیر اونم به چشم عابر بانک نگاه کن
مردای نره خری که درخواست دوستی میدین سگ شما رو نگاه نمیکنه هری اشغالای ولگرد . خانمای گل شما هم لطفا درخواست ندین هر حرفی باشه تو تاپیکا با هم حرف میزنیم 🥰