2777
2789
عنوان

باقالی پلو

321 بازدید | 24 پست

چه طور درست کنم...باقالی زو جدابپزم برنج هم ابکش بعد قاطی کنم بزارم دم؟

شعله چه جور باشه زمان دم چقدره؟

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باقالیوبزارجدابپزه کفای روشوجمع کن وقتی باقالی نرم شدبرش دارزیادنزارله بشه

بعدبرنجتوبزاربجوشه بعدابکش کن بعدبریزتوقابلمه لابه لاباقالی وشیویدبریزبعدک کامل ریختی روی برنجت باته قاشق چندتاسوراخ ایجادکن برای بخارکردن بزنج نصف استکانم اب بریزدوربرنجت درشودم کنی بزار..بزارروی شعله پخش کن زیرن خیلی زیادباشه ک بسوزه ن خیلی کم باشه ک اصلابخارنکنه...متوسط باشه

من همیشه برنجامو دمی میکنم آبکش نه چون خاصیتش میره.باقالیمو از قبل چون خشکه میذهرم ی خورده بجوشه حدود ۲۰دقیقه بعد آبشو میریزم دور با برنجام قاطی میکنم شویدم میریزم بازعفرون میذارم بااب برنج بمزن و آبش خشک بشه ی ددنه حب سیر و چوب دارچینم وسط برنج میذهرم درشو میبندم دیگه باشعله ملایم

باقالی رو یه ۱۰ دقیقه بزار بپزه بعد برنج رو که ریختی تو آبجوش باقالی رو هم باهاش بریز با هم آبکش کن

اخه برنجو تو ابجوش نمی ریزم با همون ابی ک خیسش کردم می پزم

من باید اونی بشم که میخوام, چون یه بار بیشتر زندگی نمیکنم, خدایا خودت کمکم کن...

عزیزم اول باقالی رو بزار بپزه بعد آب برنجتو بزار برنجتو بریز توش باقالی هم بریز تو برنجت یکمم شوید بریز اگه دوس داشتی نصف قاشق هم زردچوبه بریز تا برنجت خوش رنگ بشه آبکش کن روغن بریز بزار دم بکشه

عزیز دل مامانی ان شاا... به سلامتی بیایی تو بغلم😍😍♥️♥️😘😘😘