2777
2789
عنوان

شروع رمان

52 بازدید | 5 پست

من دوتا رمان درحال تایپ دارم البته چنل تلگرام هم دارم اما بنظرتون کجا نشرش بدم که مخاطب های فعال بیشتری پیدا کنم

اسم یکی از رمان ها تندیس برزخ هست و دومی گلوله طلایی دو موضوع متفاوت

همینجا ،نی نی سایت ،من خودم یکی از دوستان رمان میزاره دنبال میکنم

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور توی نینی سایت نشرش بدم؟ تاپیک اسم رمانمو بنویسم توی توضیحات پارت رو قرار بدم؟

اره پارت ها رو بزار و دوستانی که دنبالت میکنن رو تگ کن ،منم تگ کن لطفا

مثلاً اون دوستمون هر روز صبح ساعت هشت ،دوپارت میزاشت

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
اره پارت ها رو بزار و دوستانی که دنبالت میکنن رو تگ کن ،منم تگ کن لطفا مثلاً اون دوستمون هر روز صبح ...

مچکرم طریقه کار با نینی سایت زیاد بلد نیستم اما سعی میکنم همینکارو کنم بازم از راهنماییتون ممنونم

مچکرم طریقه کار با نینی سایت زیاد بلد نیستم اما سعی میکنم همینکارو کنم بازم از راهنماییتون ممنونم

قربونت،موفق باشی