2777
2789
عنوان

زندگی من قبل 2020

76 بازدید | 2 پست

قبل نوشتن این رو بگم که من شدیدا ادم گذشته دوست و نوستالژی دوست هستم و بشدت اعتقاد دارم جهان بعد 2020 با جهان وزندگی الان از زمین تا آسمان فرق داره و به بدتر شدن رفته حالا در هر زمینه ای ...

احساسات وعواطف آدم ها،انسانیت،وجدان،حلال خوری، هنر، موسیقی، فوتبال، اقتصاد ، خشکسالی و ترسالی، جغرافیا ، زیست، کسب و کار، تجارت ، فیلم و سریال ، کارتن و بازی، سنت ها ، باور ها ، زمان وسرعت زمان، عادی شدن اتفاقات خوب و بد و...

خود من شخصا به اینکه میگن:« چون قبل ۲۰۲۰ سنم کم بود برا همین جهان برام قشنگ بود » اصلا اعتقاد ندارم. درسته نوجوانی وکودکی کلا شیرینه ، اما اگر جوان ومیانسال هم بودم باز میگفتم دنیا و زندگی قبل ۲۰۲۰ شیرین تره.

بریم سراغ زندگی من قبل 2020 :

یادمه خیلی ادم ها و اطرافیانم که شاد یا اهل شوخی بودن بیشتر بودن،شادتر بودن، عید نوروز بوداشت، شب یلدا ماه رمضان جام جهانی، ادم ها از ته دل میخندیدن، احساسات وعواطف بیشتر وواقعی تر بود، خیانت و طلاق کمتر بود، خشکسالی کمتر بود، دورهمی ومهمونی ها بیشتر بود ، ادم ها نسبت به هم گذشت داشتن، خوش شانسی ها بیشتر بود اگر بیمار میشدی یا اتفاق بدی برات میفتاد بیشتر خوش شانسی میاوردی تا بد شانسی ، فیلم و سریال و کارتن و بازی ها با کیفیت و زیبا بود معنا دار بود شیرین تر بود چه مرد عنکبوتی ، باب اسفنجی ، پلنگ صورتی، شمعدونی ، لیسانسه ها ، خندوانه و... ، بازی های تو کوچه و بازی های سالم بیشتر بود ، خواننده ها و موسیقی ها جذاب تر و اصیل تر بودن ، روابط دوستانه و عاطفی و تعهد ها بیشتر بود معنا دار تر بود ، فوتبال و فوتبالیست های معروف زیبا تر و شیرین تر بودند، زمان ها انقدر سریع نمیگذشتند ، اعتماد ها و حلال خوری ها بیشتر بود ، همه چیز تکراری و بی رنگ نبود، همش منتظر اینکه تهش چی میشه نبودیم، ازدواج ها و عروسی ها بیشتر بود و وفات ها کمتر ، طوول عمر وسلامتی ها بیشتر بود ،احترام گذاشتن به ادم ها چه در دنیای حقیقی ومجازی بیشتر بود ، بی ادبی ها و اصطلاحا بی فرهنگی ها کمتر بود و...

خلاصه اگه بخوام بگم زندگی قبل 2020 چطور بوده خیلی میشه و مشکل وناراحتیم کساییه که نمیخوان واقعیتو بپذیرن و کلا انگار تو باغ نیستن یا مثلا میخوان واقعیت رو سانسور کنن نه ربطی به بچه بودنم داره نه اونموقع پولدار بودم .

حتی اگه تمام خواسته هامم براورده بشه بازم اعتقادم اینه جهان و زندگی قبل 2020 بهتر بوده فقط فرقش اینه کمتر زجر میکشم وکلا همش حس میکنم یک سایه سیاهی جهان رو گرفته و یا انگار دنیا اون روی خودشو داره نشون میده نمیدونم ...

ولی فاز اینایی که مخالف این واقعیت هستنو نمیفهمم

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸