2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.

163 بازدید | 20 پست

هم باردارم. هم دختر بیست و سه ماهم سرما خورده. گلوش چرک کرده ابریزش بینی هم داره. طفلی خیلی اذیته. یکسره هم میخواد بیاد بغلم. نمیشه که بگم نیا. گناه داره خب. نفس و عطسه و سرفه ش هم که بماند. من اگه سرما هم بخورم نمیتونم قرص بخورم 

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

ماسک بزن بغلش کن عزیزم الهی 😍😍😍😍احتیاج به محبتت داره 

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ادم كلافه ميشه ميدونم وضعيت منم بزه باردارم پسرم پنج سالشه شوهرمم يه هفته س قهره جايي مهموني م خونه فاميل شوهر شهرستان عين خر تو گل مونده دارم حرص ميخورم

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!

آدم وقتی ناراحته همه چیز باهم به ذهن هجوم میاره. با خودم میگم الان چه وقت بارداری بود آخه؟ پیشگیری داشتم و اصلا و ابدا به این که حامله بشم فکر نمیکردم. نمیشه به سقط هم فک کرد. هم حرامه و هم خیلی گناه داره. اصلا روانی شدم بخدا

دوست عزیز الهی امشب خدا تو تقدیرت یه دو قلو بنویسه

ممنون مهربونم 😍😍😍الهی خدا صداتو بشنوه هم برای من هم همه ی منتظرا امیدوارم به حق این شب تو هم حاجت روا بشی😍

الهی ... نگاهی... 🙏🚼🙏 می خواهم مادر شوم 🌹 چشیدن لذتی دیگر از زندگی 🌹 لذتی که خداوند به همه کسانی که لایق میداند می چشاند می خواهم مادر شوم 🚼 می خواهم وجودم را بستری برای وجودی دیگر کنم 🚼می خواهم صفحه ای دیگر از خوشبختی را ورق بزنم🙌 می خواهم مادر شوم چقدر شیرین است تپیدن دو قلب در یک بدن🚼 چقدر شیرین است تمرکز رحمت خداوند بر روی تو ، بر روی قسمتی از بدن تو ، بر روی رحم تو 🚼 خداوندا رحمتت را به من و همسرم عطا فرما 👪💑 می خواهم مادر شوم م : مهربانی الف : آرامش د : دلدادگی ر : رحمت خدا خداوندا مهربانی آرامش دلدادگی و رحمتت را بیش از پیش به من عطا فرما🌹🚼🙏🌹
ادم كلافه ميشه ميدونم وضعيت منم بزه باردارم پسرم پنج سالشه شوهرمم يه هفته س قهره جايي مهموني م خونه ...

آخ گفتی. منم عید شهرستان رفته بودیم خونه فامیلای شوهرم. یک سرمای بیخودی خورده بودم که نگو. دخترمم مدام بهونه میگرفت دیونه م کرد

ای خدا نمیشه ببری تو تختش داروش بدی استراحت کنه بغل خواست هواسشو پرت کنی ایشالاخوب میشه ناراحت نباش& ...

مینا جان شما چرا دلت گرفته؟ دخترم تا خوابش عمیق نشه تو تختش نمیمونه

آخ گفتی. منم عید شهرستان رفته بودیم خونه فامیلای شوهرم. یک سرمای بیخودی خورده بودم که نگو. دخترمم مد ...

جو فاميل شوهرهم جوريه كه دوتا چشم دارن شيش تا قرض ميكنن فقط نگات ميكنن كلافه دارم نيشم 😭

....!هیچ کس احساسم را نفهمید. ..!
ماسک بزن بغلش کن عزیزم الهی 😍😍😍😍احتیاج به محبتت داره 

اره واقعا. ولی مگه بچه ها میزارن ماسک رو صورت ادم بمونه؟ هرچیزی که جلب توجه کنه دوست دارن باهاش ور برن