2777
2789

والله تخت فقط به چیز اضافه س ..ولی بهت تاکید میکنم حتما سیاهه جهیزیه تهیه کن و از جهات و مارک ها و قسمت ها فیلم بگیر.اونهایی که خودت خریدی .فاکتور هارم نگه دار که به نام توسعه

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

شوخی می کنی؟ تشک پشم؟

این نیز بگذرد 🖤امام حسین فرمود: مثلی لایبایع مثل یزید. کسی مثل من با کسی مثل یزید بیعت نمی کند.🖤ملت ایران🇮🇷 می گویند: مثل ملت بافرهنگ ایران🇮🇷 با مثل سردمداران فاسد امریکا 👹بیعت نخواهد کرد.❌

دوست من تخت نداشت

تشک و بالشم زیاد نداشت

سماور و چایی سازم نداشت و خیلی چیزای دیگه

گفت خونه ام کوچیکه مال خودمونم نیست

بعدا خونه خریدیم میخرم

امروز همون روزیه که دنیا به کامت میشه (الکی نوشتمش فقط قشنگ بود،این دنیا هیچوقت به کام نمیشه🤓)

تشک پنه بهتره

تخت هم بخر

طلا پول جمع میشه باز میتونی بخری

یا رب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/ بی عشق حسین هر آنچه باشد به دلم/ خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن .عزیزوم حسین🖤😭🥀

تو جهیزیه ست ولی میتونی بگی به هرکی اومد دید جهیزیه رو بگی چون مستاجر بودیم گفتم پولشو بزاریم کنار تا بعدا یه جا بزرگتر بخرم طلا بگیر برای خودتون پشم بگیر برای مهمون تشک و متکی تو همه میگن تشک ژاپنی ایتالیایی تو اینستا داشت نشون میداد جا گیرم نیست چه بالشتی بزرگی نرمی هم داخلش بود رول کرده بود عین کیف باز میکردی میشد تشک

هر چی که دوست نداری و استفاده نداری نخر

مثلا سماور، چرخ گوشت، چای ساز، قهوه ساز

اینا ممکن برای یکی قابل استفاده باشه و مهم برای یکی نه

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

پنبه داغ میشه ولسه تابستون کوره استپشم بهترهو اینکه نه زشت نیست بده طلا پس انداز کن خونه بخریتهش میخ ...

وااای برعکس میگی ، پشم شیشه داغ میکنه و میسوزونه

توی نت و از لحاظ علمی هم بخونی همینو بهت میگه

پنبه سنگین تر و گرونتر هست اما خیلی راحتتر و بهتره واسه خواب

اسی تخت هم اگه خودت اهل تخت خوابیدن هستی اره بخر ،چون جز وسایلی هست که استفاده داره

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز