2777
2789
عنوان

سوراخ گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 30 پست

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

نه مال من پایین قسمت نرمه و وقتی دست میزنم یکم درد میگیره احتمالا بخاطر سفت بودنش بود

همون بخاطر سفت بستن

پماد بزن

زیادم دست نزن دستکاری باعث عفونت میشه

بعد 5سال بازم عضو شدم😊تمام دلخوشیم دخترم🎀

منم چند ماه پیش انجام دادم ،و چند وقتي باهاش درگیر بودم...اگر میتونی سریع گوشواره ی طلاتو بندازی ،درست میشه

برای من هم به گوشواره ی بدل حساسیت نشون داد و ورم و درد داشت،که بعد چند روز درآوردمش و چند روز بعدش که رفتم پیش همون که سوراخ کردهبود گفت ،بعضی ها حساسيت نشون میدن..سوراخش کیپ شده بود .همونجا یکبار دیگه سوراخ کرد و در جا گوشواره ی طلا رو انداخت و گفت پماد رو اول به کمی پایینتر گوشواره بزن و بعد گوشواره رو عقب ،جلو کن که پماد بره داخل

آخه الکل میگن خشک میکنه و طلا هم گفتن یه ماه بعد

وایی الکل باعث عفونت میشه مخصوصا شما نرمه گوشت هست خدایی نکرده گوشت اضافه میزنه، من زدم گوشت اضافه زد اون همه درد کشیدن اخرش عفونت که گوشواره رو دراوردم

ما کلا فقط با سوزن سوراخ میکنیم سنتی بعدش هم طلا میندازیم برای دخترم ۴روزه خوب شد

من هم سوراخ اول رو بچه بودم بابام با سوزن سوراخ کرد دیگه اینو بردم بیرون

آدمی را یک سخن ویران کند.           

وایی الکل باعث عفونت میشه مخصوصا شما نرمه گوشت هست خدایی نکرده گوشت اضافه میزنه، من زدم گوشت اضافه ز ...

آره خودمم خیلی جاها خوندم که نباید الکل زد بازم مرسی بابت راهنمایی

منم چند ماه پیش انجام دادم ،و چند وقتي باهاش درگیر بودم...اگر میتونی سریع گوشواره ی طلاتو بندازی ،در ...

پس اگه دربیارم باید باز سوراخ کنم

پس اگه دربیارم باید باز سوراخ کنم

اگه تونستی بالافاصله طلا رو بندازی که مشکل حل میشه و همونجور گه گفتم پماد رو بزنی که وارد سوراخ گوشت بشه

اگر نتونستی ببر پیش خودش در بیاره،بلافاصله طلا رو بندازه

اینجوری دیگه بسته نمیشه که دوباره سوراخ کنی

2827
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز