2777
2789
عنوان

لاغری

29 بازدید | 5 پست

خیلی بابت ابن موضوع ناراحتم میخوام حداقل توی دو ماه 15 کیلو کم کنم به نظرتون چیکار کنم از طرفی نمیتونم بیرون خونه ورزش کنم یا باشگاه برم

چگونه شیرین بنویسم تلخی این جهان را؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برو اسختر ولی شنا کن

((((((اااقااااا هستم )))))))معشوق انچنان که تو باشی دیده روزگار. عاشق چو من هنوز به دنیا نیامدست.(این شعر را نوشتم به دلتنگی . ندیدم یک رفیق یک رنگی )((((غافل دادیم دل دستت مرا یاد و تو را فراموش)))

صبح ها بیدار میشی دو لیوان آب ولرم بخور ؛ میتونی داخلش یکم زنجبیل دارچین و آبلیمو بریزی که چربی سوز هم بشه

اگه شکم ات خوب کار نمیکنه یعنی یبوست داری باید برطرفش کنی؛ یبوست خودش باعث میشه وزن کم نشه و ورم میندازه آدمو ؛ میتونی هفته ای یکبار قرص بیزاکودیل بخوری یا دمنوش ملین عطاری بگیری که شکمت روان بشه و معده و روده ات تخلیه بشه ؛ تاثیر داره توی کاهش وزن

قبل هر غذا دو لیوان آب بخور ؛ جلوی اشتها رو میگیره و معده ات پر میشه و کمتر غذا میخوری خیلی

با غذاهات حتما سالاد کاهو گوجه خیار که داخلش ماست و آبلیمو زدی بخور ؛ فلفل دلمه؛ سبزی خوردن بخور ؛ اینا رو اگه با غذا بخوری هم زودتر سیر میشی ؛ هم باعث میشن شکم ات زودتر تخلیه بشه

غذاها رو یواش یواش بخور ؛ که احساس سیری کنی

اگه تند غذا بخوری باعث میشه بازم غذا بکشی

موقع گرسنگی میوه بخور ؛ آب بخور

پیاده روی تند برو

طناب بزن ؛ در جا بزن ؛ خیلی موثره

نرمش و بدو بدو بکن

آهنگ بزار تند و عجق مجق برقص ؛ خودتو تکون بده الکی

باید غذای کمتر وارد بدنت بشه ؛ فعالیتت بیشتر بشه که وزن کم کنی

از ۶ غروب تا فردا ۱۰ صبح چیزی نخور ؛ فستینگ

هر چی دوست داری بخور ولی کم

دست خود آدمه

هم سلامتی روحی جسمی