2777
2789
عنوان

کمک مامانم

1 بازدید | 0 پست

بچه ها شرایطمو میگم راهنمایی بدین

من امسال دوازدهم بودم با بابام اینا حرف زدم مهرالنگوموفروختم مدرسمو غیرحضوری کردم اونام موافقت کردن و گفتن دتبه دورقمی کنکور بشی کاش

امسال اشتباه زیادداشتم و اهمال کاری درست درس نخوندم

بابام اصلا پول نمیده بهم حتی لباس زیرم نمیخره برام اینوگفتم شرایطو متوجه شید اخرین بار دوسال و نیم پیش خریده بود

همش میگه پول ندارم درصورتی که با عموم یه جا کار میکنه اونا همش درحال خریدن درامدمونم تو یه ماه ۶۰ میلیونه حدودا

امروز بهش گفتم میخوام برم یه شومیزبخرم ۷۰۰ تومنه گفت ندارم بدبختم کردی ندارم

گفت خودت برو سرکار کار کن

از یه طرف مامانم میشینه توجمع همش مسخرم میکنه میگه دماغت شبیه خرطوم فیله درازه ابروم میره یه سال و نیم دیگه عروسی خالته اونجا بگم دخترمی خجالت میکشم دماغت کل صورتتو گرفته

بینیم گوشتیه یکمم قوز داره

الان پشت کنکور بمونم برا دندون پزشکی؟یا برم مهندسی پزشکی ازاد با سوابق بخونم؟تو فاصله شروع ترم مهندسی پزشکی از شهریور تا بهمن برم افق کوروش فروشندگی کنم که پول دستم بیاد جمع کنم بینیمو عمل کنم؟

مامانمم هرچندوقت یه بارمیگه ازخونه برو مثل فلان دختر فامیلمون مهاجرت کن برو گورتو گم کن چرا خواستگارنداری ازدواج کنی بری راحت شم انقدر دماغت گندست کسی سمتت نمیاد

*الان طبق این شرایط برم کاراموز رنگ کاری بشم؟دوسال باید وردست ارایشگر باشم تا حرفه ای شم و درامد کسب کنم یا بمونم پشت کنکور از شهریور شروع کنم با پایه ضعیف میتونم دندون قبول شم؟شرایطم جوریه نمیزارن دانشگاه شهری جز تهران برم یا هم برم مهندسی پزشکی ازاد که واقعا علاقه ای بهش ندارم