2777
2789
عنوان

رشد قد

163 بازدید | 15 پست

سلام وقتتون بخیر خانم ها،سوالی فکر من رو شدیدااا درگیر کرده ممنون میشم کمک کنید

من دخترم ۱۴ سالشه و از ۱۰ سالگی پریودش شروع شده و من چند بار دکتر غدد برده بودم دخترم رو،الان حس میکنم قدش واقعا رشد نمیکنه ۲ ساله،قدش ۱۶۰ ایناست من خودم قدم ۱۶۰ هست ولی پدرش بالای ۱۸۰

شانسی هست الان رشد کنه؟یا صفحه رشدش بسته شده؟چون میبینم دوستاش که همسنش هستند خیلی هاشون بالای ۱۷۰ هستند

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ال آرژنین بدین بخوره . بارفیکس نصب کنین خونتون . ببرش والیبال یا تکواندو که تکواندو عالیه . یکی از فامیلامون دخترش از دختر شما کوتاه تر بود اینکارارو کرد نتیجه گرف اونم شرایطش مثل دختر شما بود . ایشالا نتیجه بگیرید.

(Al chakin manan ) خواهرم اگر دنبال بحث و دعوا هستی برو خدا روزیتوجای دیگه بده ما اهل اینکارا👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻👈🏻 نیستیم🧏🏻♀️🙂🙂🙂🙂 برا توضیحات بیشتر کپشنو بخون🙂🙂🙂🙂🙂(۱۹««««۱۴)

من ۱۹ ام ۵۷ ناامید شدم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن                                       با مردم بی درد ندانی چه دردیست 🐾                                کاربر مطلق به دونفر هست
ای وای ممنون

اگر باز بود چیپس پفک شیرینی جات اینا رو نزار زیاد بخوره بادام گردو قرص کلسیم ال ار ژنین هم تاثیر داره حرکات کششی انجام بده بارفیکس براش نصب کن خیلی تاثیر داره شیر هر شب بده بهش لبنیات خیلی تاثیر داره شیر ماست دوغ زیاد بده بهش بسکتبال و والیبال هم تاثیر داره شبا هم زود بخوابه خواب خیلی مهمه تو رشد قد

بچه منم داره سه سالش میشه رشدش از همون اول خیلی کم بود

همش زیر نمودار بود

چندتا بچه توی فامیل داریم ازش کوچیک تر ولی قدی و وزنش دوبرابر بچه من

همشم پدر و مادراشون از بدغذایی اونا مینالن درصورتی که بچه من از شیر مرغ تا جون آدمیزاد میخوره خیلی هم خوب میخوره وعده غذاییشو کامل میخوره ولی انگار معدش سوراخه هیچیش جذب نمیشه

دارم دق بالا میارم

چندبار بردمش اطفال گفتن خوبه

توی شهرمون غدد اطفال یکی هست که چکاپ نمیکنه فقط درمان میکنه

یه شهر دیگه نوبت گرفتم که ببرمش

دارم سکته میکنم دیگه

هر کی بچه رو میبینه میخنده میگه روز به روز داری کوچیک تر میشی...

خدا..

خیلی ممنونمم قلبم آروم شد

خواهش میکنم.

اصلا نگران نباشید.

دختر شما چند سانت دیگه رشد میکنه.

خیلی ام عالی میشه.

از نظر من که آقا هستم دختر قد بلند خیلی چیز جالبی ام نیس. بالای ۱۷۰ منظورمه

چون بقیه ویژگی ها رو تحت الشعاع قرار میده و میگن: همون دختره قد بلنده دیگه 🥲