2777
2789
عنوان

علایم اتیسم

307 بازدید | 17 پست

خانوما کسی بوده بچه ش در کودکی علایم اتیسم داشته و خوب شده باشه؟

من از ۸ ماهگی دخترم شک کردم که دایم درهارو باز بسته میکرد و واکنش به اسم نداشت

الان ۲ ساله نیمشه . یکسال هست دیجیتال قطعه کلا خیلی هم ندید قبلش

درکش خیلی پایینه ، اکو میکنه، هم اکو تاخیری هم فوری

واکنش به اسمش ضعیفه ، کلام از دو سالگی کلمه داره ولی فقط برا نیازش استفاده میکنه

جمله ها رو هم حفظی میگه از زبان ما ولی تو موقعیت درست

مثلا میخاد بگه از میخام میگه اب میخای؟

خسته شدم مطمئنم خوب شدنی نیست

تعامل و ارتباطش افتضاحه کلا توی یک عالم دیگه ست

بنظرم طبیعیه

والا بچه ها تا ۱۰سالگی فعل های درست استفاده نمیکنن

بچه های معمولی مثل بچه خودم و شما

ولی بعضی بچه ها زرنگن زود یاد میگیرن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم اگر واقعا اتیسم باشه، درمان ک نداره

فقط باید توانبخشی داشته باشه

گفتاردرمانی.. کاردرمانی ذهنی.. بازی درمانی.. و اگر توان مالی نداری، گفتار رو انتخاب کن ک شامل همش میشه

ب بالاترین سطح خودش برسه... رها نباید بشه

آسیب شناس گفتار و زبانم. یا همون گفتاردرمانگر. اگر سوالی داشتین بپرسین.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرم طبیعیهوالا بچه ها تا ۱۰سالگی فعل های درست استفاده نمیکننبچه های معمولی مثل بچه خودم و شماولی ب ...

اکو طبیعیه؟ رفتارهای کلیشه ای طبیعیه؟

واکنش نشون ندادن به اسمش طبیعیه

افعال رو نمیتونه درست بگه

اسی میگه میخواد بگه آب میخوام میگه آب میخوای

دقیقا اینا علائم اوتیسمه متاسفانه

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

استارتر عزیز بله متاسفانه اینا علایم اوتیسمه

ولی کوچولوت تو سن طلائیه نباید وقت و تائم و سنش رو تلف کنی یه فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان پیدا کن

حتما دکتر فوق تخصص باشه مغز و اعصاب بهترین دکتر رو پیدا کن پیش روانپزشک کودکان هم ببرش

یه جمع بندی کلی میتونی بکنی.

باید باید حتما کلنیک گفتار درمانی و کاردرمانی ذهنی و جسمی هم ببریش، با بازی درمانی و کادرمانی ذهنی خیلی پیشرفت میکنه علی الخصوص اینکه سنش کمه الان وقتشه .

موسیقی درمانی، شن درمانی، بازی درمانی اینا کمک کننده ست ضمن اینکه کادر کاردرمانی هم تمریناتی میده برای انجام دادن تو خونه.

شاید دارو درمانی رو هم بعدا پیشنهاد بده متخصص اگه پیشرفت نکرد کودکت یا پیشرفتش کند بود

اولین دارو هم یا ریسپریدون هست یا اریپیپرازول

باید ببینی کدوم رو دکتر پیشنهاد میده و بچت به کدوم دارو جوابگو هست ولی حتما ایرانی نخر خوب نیست قرصهایایرانی آشغاله و عوارض داره خارجیش خیلی بهتره.

عجیبه که یک ایرانی نه تنها از هویت و تاریخچه کشورش اطلاعات درست و صحیحی نداشته باشه.... بلکه ازش متنفر هم باشه!!! متاسفانه منبع اطلاعاتی بعضی افراد امثال رضا مرادی غیاث آبادی، ناصربناکننده یا همون پورپیرار و هرودوت هست دقیقا آدمهای معلوم الحال که دیگه دستهاشون و دروغ پردازیهاشون رو شده، ما تنها مردمانی هستیم تو دنیا که ازتمدن کشور خودمون بیزاریم و سعی در کوچک شمردن و تحقیر اون داریم، تلاش هم میکنیم که نویسندگانی که با دروغ و غرض ورزی در مورد تاریخ پرشکوه ایران نوشتن رو ملاک و منبع اطلاعاتمون قرار بدیم و از خوندن یه مشت اراجیف و دروغ لذت هم میبریم، پیشنهاد چند کتاب معتبر:شناخت کوروش، جهانگشای ایرانی اثر ریچارد فرای☆کوروش کبیر نوشته صادق رضازاده شفق انتشارات معین☆امپراتوری کوروش کبیر همت موسی نثری همدانی انتشارات کتاب پارسه☆کوروش کبیر نوشته رضا شعبانی نشرپارمیس☆کوروش خورشید ایران زمین نوشته گی راشه با ترجمه محمد مجلسی که دنیای نو منتشر کرده☆کورش بزرگ اثر ژرار ایسرائل ناشر ققنوس☆کورش کبیر اثر هارولد لمب ناشر معین☆کتاب عذر تقصیر به پیشگاه حضرت ذوالقرنین (کوروش کبیر)☆فاروق صفی زاده انشارات ایران حام

بنظرم طبیعیهوالا بچه ها تا ۱۰سالگی فعل های درست استفاده نمیکننبچه های معمولی مثل بچه خودم و شماولی ب ...

اولین نشانه های اوتیسم همین اکو و رفتارهای کلیشه ایه

و دقیقا همینی که استارتر گفت تو استفاده از فعل مشکل دارن چون من رو درک نمیکنن از افعال اشتباه استفاده میکنن دقیقا به آب میخوام میگن آب میخوای؟

آب میخورم میگن آب میخوری؟

مشکل تکلم و عکس العمل و واکنش به اسمش

اولین نشانه های اوتیسم همین اکو و رفتارهای کلیشه ایهو دقیقا همینی که استارتر گفت تو استفاده از فعل م ...

اره طبیعیه ب نظرم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

اره طبیعیه ب نظرم

متاسفانه نیست

عزیزم اگر واقعا اتیسم باشه، درمان ک نداره فقط باید توانبخشی داشته باشهگفتاردرمانی.. کاردرمانی ذهنی. ...

عزیزم کی گفته گفتاردرمانی شامل همشون میشه. الان پسرم کاردرمانی و رفتاردرمانی میبرم بهم میگن حتما گفتارم باید بره هیچکدوم به تنهایی کارساز نیستن هرسه مکمل همدیگن

استارتر عزیز بله متاسفانه اینا علایم اوتیسمهولی کوچولوت تو سن طلائیه نباید وقت و تائم و سنش رو تلف ک ...

عزیزم رسپریدون خارجی گیر نمیاد اصلا من ایرانی میدم پسرم بدرد نمیخوره

عزیزم کی گفته گفتاردرمانی شامل همشون میشه. الان پسرم کاردرمانی و رفتاردرمانی میبرم بهم میگن حتما گفت ...

چرا بدون اینکه پیام من رو بخونین فقط میخواین یه حرفی بزنین؟؟!!

اگر کمی دقت کنین، من اولش گفتم چه چیزایی لازم داره!

درنهایت گفتم اگر ب لحاظ مالی مشکل دارین، گفتار رو انتخاب کنین!

الان فقط گفتاردرمانی شده جلسه ای یک ملیون!!

همه توان مالی ندارن که همه چیز رو باهم برن!

و اگر قرار باشه یکی از اینها رو برن، گفتار از همش کامل تره!

گفتاردرمانی، با بازی درمانی و اصلاح رفتار شروع میشه!

بعدش شناخت و بیان.. گفتاردرمان مجبوره برای اینکه به بیان برسه، روی همه حیطه ها کار کنه

درحالی ک مثلا بازی درمانی، فقط بازی های شناختی و توجه تمرکزی مختلف رو کار میکنه ، یا مثلا کاردرمان جسمی فقط روی جسم کاردرمان ذهنی فقط روی شناخت

اما گفتار، علاوه بر همه اینها، روی بیان و گفتار بچه هم کار میکنه.

درنتیجه اگر مشکل مالی داشته باشن، گفتاردرمانی از همش واجب تره. چون درنهایت برای خانواده ها، مهم اینه ک بچشون حرف بزنه نه صرفا اینکه بتونه بازی کنه یا مثلا حیوانات و میوه ها و غیره رو بشناسه!

استارتر عزیز

شما اگر نظر متخصص رو میخوای، بچه تو باتوجه ب توان مالی ک داری، ببر برای درمان

خانواده های زیادی هستن ک با همه موارد شروع میکنن!!

کاردرمانی.. بازی درمانی.. موسیقی.. رفتار درمانی گفتار و و و

و مثلا یکی ۲ ماه با این روند پیش میرن،، بعد خسته میشن و ب لحاظ مالی کم میارن،، خود بچه هم از هرچی آموزشه، زده میشه!

بعد همه رو باهم کنار میذارن!!

شما حتی نمیدونم کدوم شهری! منفعتی برای من نداره!

دارم دوستانه بهت میگم. گفتاردرمانی رو شروع کن تا دیر نشده

درکنارش اگ مشکل مالی نداری، کاردرمانی ذهنی هم برو

باقی موارد بنظرمنی ک ۱۰ سال سابقه کار دارم، واقعا لزومی نداره.

استارتر عزیزشما اگر نظر متخصص رو میخوای، بچه تو باتوجه ب توان مالی ک داری، ببر برای درمان خانواده ها ...

نه اصلا مشکل مالی ندارم

قراره از شنبه ببرم برای گفتار درمانی و بازی درمانی

ممنونم از راهنماییتون

چرا بدون اینکه پیام من رو بخونین فقط میخواین یه حرفی بزنین؟؟!!اگر کمی دقت کنین، من اولش گفتم چه چیزا ...

دقیقا همینه دختر من شناختش عالیه میوه و حیوان و اعضای خانواده و اشیا همه رو به اسم بلده ، هرچیو بگی کو؟ با اشاره نشون میده اسمشو میگه

منتها درکش پایینه ، جملات رو حفظی میگه بیشتر ، مثلا میخاد بگه اب بده میگه اب بدم

من میخام تعامل قوی بشه و از کلام برای تعامل و ارتباط استفاده کنه نه فقط صرفا بلد باشه