2777
2789
سه تابرادردارم که کوچیکه که دوسال ازم کوچکتره سراین که کفش قرمزپوشیدم کتکم زد.اون یکی همش میگه ترشید ...

عززززییییززززززم 

کفش قرمز نپوش

شوهرمنم نمیزاره

چون بعضیا تعصب بیجا دارن

ولی نباید تو رو میزد گستاخ

ما هم کلمه ترشیده روتوزمان مجردی شنیدیم

کلا میگن همینجوری بی منظورمثلا میخوان حا گیری,کنن😉

زن داداشتم انقد وقت هس خدمتش برسی

مطمئن باش وقت زیاده 😏

این نیز بگذرد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کفش قرمز ایرادش کجاس

نمیدونم.نفهمه لعنتی.ادعاشون میشه هرسال میرن کربلااربعین.مداح امام حسینه.خون منوکردن توشیشه.چراچادرسرنکردی.والامانتوی پوشیده میپوشم

مامانم میگه وسواس.خداشفات بده.داداشم دست میکنه توشلوارش میماله دستشوبه دستگاه تلویزیون.بعدکه من دستم ...

پسرا همه اینجورین حتی شوهرا

کلا یا دستشون تو شلوارشونه یا دماغ😂😂😂

من حساس نبودم و نیستم ولی آجیم مثه تو بود بهت توصیه میکنم کنار بیا با این چیزا چون مردها بیشترشون چرکو بهداشتین😂😂😂

این نیز بگذرد...
پسرا همه اینجورین حتی شوهرا کلا یا دستشون تو شلوارشونه یا دماغ😂😂😂 من حساس نبودم و نیستم ولی آجی ...

الانم واسه ازمون استخدامی میخونم.اماهمش حرفاشون دم نطرمه.هی میگن توقبول نمیشی.بیچاره بچه هایی گه تومعلمشون شی

نمیتونم تحملشون کنم

درکت میکنم عزیزم خیلی سخته ولی متاسفانه ما دخترا تا زمانی خونه پدرمونیم مجبوریم هر چی میگن قبول کنیم وگرنه خون به پا مبشه

گلم اگه دوست داری در خواستم و قبول کن توی خصوصی باهات حرف میزنم یه چیزاییرو بهت میگم

واسه رسیدن به آرزوم صلوات بفرستید لطفا  
نمیدونم.نفهمه لعنتی.ادعاشون میشه هرسال میرن کربلااربعین.مداح امام حسینه.خون منوکردن توشیشه.چراچادرسر ...

کفش قرمز میگه نپوش چون دوستت داره و بفهم

عززززیییززززم💋💋💋💋نمیخواد خواهرش جلوچشم باشه

تو هم سخت نگیر خواستگار خوب اومد اوکی بده

چون تک دختری اونام دوستت دارن و روت حساسن

ماشاالله ب غیرت داداشت خدا حفظش کنه

خوبه کارت نداشته باشه و بشی مثه بعضی دخترا ک فریب خوردن و آبروشون رفته

این نیز بگذرد...
الانم واسه ازمون استخدامی میخونم.اماهمش حرفاشون دم نطرمه.هی میگن توقبول نمیشی.بیچاره بچه هایی گه توم ...

واااایییی حساسی ها

سر ب سرت میزارن

چون دوستت دارن

انقد داداشم سر ب سرم میذاشت

اما من میخندیدم اونم بلند بلند 😂😙😙

این نیز بگذرد...
کفش قرمز میگه نپوش چون دوستت داره و بفهم عززززیییززززم💋💋💋💋نمیخواد خواهرش جلوچشم باشه تو هم سخت ...

منم دیگه نپوشیدم.ولی این حقم نبودکه کتکم بزنن.روزی صدبارباهام دعوامیکنن.میگن ترشیده و...این ازدوست داشت نه؟ دوبهم زنی میکنن.ظلم میکنن چون دخترم.

منم دیگه نپوشیدم.ولی این حقم نبودکه کتکم بزنن.روزی صدبارباهام دعوامیکنن.میگن ترشیده و...این ازدوست د ...

حتی یک سلامم نمیکنن.میگن بمیری عین خیالمون نیست ...به خدامن دخترساده ایم.ایناگیربیخودمیدن.حرفی بزنم کتک بزنن.بیتفاوتن.تنده اخلاقشون

یکبارکوچکترین محبتی ندیدم.این یکی الان میگفت آب بازکنی میام باکمربندمیزنمت دیگه سمت اب نری

منم دیگه نپوشیدم.ولی این حقم نبودکه کتکم بزنن.روزی صدبارباهام دعوامیکنن.میگن ترشیده و...این ازدوست د ...

بخدا دوستت دارن اما تو درک نمیکنی 

اگه میگن ترشیده بخاطر عصبانیته

ک.تو چرا مثلا چادر نمیزنی ک زودتر شوهر کنی و زن داداشتم جونش درآد

دوستت نداشتن میگفتن ب درک بزار ول بشه تو خیابونا

کتکم ک گفتم چادر بزن و لباس مرتب و شیک زیرش بپوش بخدا روسرشون حلوا حلوات میکنن

زن داداشتم جونش درمیاد از حسودی

این نیز بگذرد...
حتی یک سلامم نمیکنن.میگن بمیری عین خیالمون نیست ...به خدامن دخترساده ایم.ایناگیربیخودمیدن.حرفی بزنم ...

عزیزم

مجردن و زن ندارن و تو هم دختری رو اعصاب دیگه

شوهرم میگه پسر تا مجرده از خواهرش,بدش,میاد چون دلیل داره

تو هم زیاد ب پرو پاشون نپیچ و حرف گوش کن

تا برات دعا کنیم زودتر ازدواج خوب بکنی

عزیزدلم😙

این نیز بگذرد...