2777
2789

بگو عزیزم.جانم😍

ممد خیلی قشنگه...ممد مست و ملنگه...ممد بچه مازرون....ممد خیلی مهربوون....ممد شلوارپلنگی...ممد خیلی رو نروی.....ممد هیکل دومتری...ممد بنزتو عشقه...ننه ی کچلتو عشقه...فقط خودمونو عشقه  

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بگو خواهر بگو

دوستای عزیزم ممنون ک واس بچه دار شدنم دعا کردین. عاشقتونم. اللهم صلی علی محمد و آل محمد. این صلوات برا همه ی منتظرا و حاجتمندا. منو نی نیم رو هم به یه صلوات مهمون کنین😇
سلام.ببینیدتوزندگیم حسرت همه چیوخوردم.یک زندگی بعد.یک خانواده بد.

نباید توی این دنبای مسخره حسرت چیزی و بخوری مطمئن باش یکی هم داره حسرت تورو مبخوره

👧عشقم همسرمو تک دخترم👪

سه تابرادردارم که کوچیکه که دوسال ازم کوچکتره سراین که کفش قرمزپوشیدم کتکم زد.اون یکی همش میگه ترشیده.اون یکی هم که زن ش بهم تیکه انداختوطرف زنش روگرفت.کلاخیلی تنهاوبدبختم

من همه حسرتم و میخورن ولی همیشه احساس بدبختی دارم .خسته ام.شوهرم به حالم اهمیت نمیده .دارم افسرده می شم

خانومی که دنبال آتو گرفتن از دیگرانی قابل توجه شما منظورم از کرم،کرم صورته .اندکی تفکر .مثبت اندیش باشیم خخخ

مامانم میگه وسواس.خداشفات بده.داداشم دست میکنه توشلوارش میماله دستشوبه دستگاه تلویزیون.بعدکه من دستموبشورم به دستگاه بزنم میگن وسواسی.یااگه برم دستشویی پاموبشورم.البته خیلی کم وسواس شدم ازپارسال که بابام سکته کرد