2777
2789

زیست رو دوست داری یا نه،تنها تفاوت همینه

و اینکه اصل قضیه اینه میخوای در آینده چیکاره بشی طبق اون رشته انتخاب کن

آدمای بد یک روزی از اینکه بد بودن پشیمون میشن ولی... وای به اون آدم خوبی که. از خوب بودن پشیمون بشه😔🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به هردو علاقه دارممممممم،ولی میرم ریاضی

منم اگه به خودم باسه عاشق ریاضی ام ولی اطرافیان میگن وقتی داری رشته سخت میخونی و خرج میکنی رشته آینده دار تر که تضمین شده تره برو دو دلم کردن

حالا که اینو خوندی به صلوات برای ظهور حضرت مهدی بفرست💕

راستش رو بگم من برای قبولی ساده تر وارد رشته ریاضی میشم،وگرنه من زیست رو با هیچی عوض نمیکنم حقیقتا،نمیگم ریاضی آسون تره،میگم قبولی توی رشته ریاضی آسونتره،و شغل هم من فقط دامپزشکی و یا مهندسی هوش مصنوعی یا معماری داخلی رو دوست دارم.

زیست رو دوست داری یا نه،تنها تفاوت همینه و اینکه اصل قضیه اینه میخوای در آینده چیکاره بشی طبق اون رش ...

اره هم دروس تحربی رو خوندم هم ریاضی رو هر دو رو دوست دارم کار تو بیمارستان هم خیلی دوست دارم ولی برای دبیرستان دروس ریاضی برام جذاب تره ولی آینده شغلیش نه

منم اگه به خودم باسه عاشق ریاضی ام ولی اطرافیان میگن وقتی داری رشته سخت میخونی و خرج میکنی رشته آیند ...

اتفاقا،مهندسی هوش مصنوعی کلیییییی آینده داره،من تقریبا یک ساله که راجبشون تحقیق میکنم

اتفاقا،مهندسی هوش مصنوعی کلیییییی آینده داره،من تقریبا یک ساله که راجبشون تحقیق میکنم

واقعا🥲پس برم ریاضی واقعا عاشق محاسباتم فقط ترس شغلو داشتم

2827
2791
2779
2792