2777
2789
عنوان

عمل فک

110 بازدید | 16 پست

لطفا اگر تجربش رو داشتید یا اطلاعی دارید جواب بدید خیلی نگرانم من فک پایینم از فک بالام جلو تره و بخاطر همون دندونام رو هم نمیمونه میخاستم بدونم سختی عمل فک همشون یکیه یا مثلا ممکنه فک پایین جراحیش کمتر سختی داشته باشه میشه تجربیاتتون رو بگید

کسی بوده تحمل دردش خیلی پایین باشه و این عمل انجام داده باشه دردش چطور بوده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر دوستم انجام داد به هر حال عمل سختي هست

خيلي وزن كم مي كنيد اولش چون غذا نمي توني بخوري بايد ميكس شده و رقيق باشه

ولي در نهايت راضي كننده هست نتيجه إش

انشالله اگه عمل كردي عمل خوب و راحتي باشه براتون

هيچ كس در من جنونم را به تو باورنكرد

بچه ها دوباره سایت مشکل پیدا کرده؟؟؟

نابینا غصه نخور در دنیا چیز قشنگی برای دیدن وجود ندارد ماهم که میبینیم خود را به کوری زده ایم باور کن!!! ماهی ها گریه شان دیده نمیشود گرگها خوابیدنشان   عقاب ها سقوطشان وانسان ها درونشان  
خواهر دوستم انجام داد به هر حال عمل سختي هستخيلي وزن كم مي كنيد اولش چون غذا نمي توني بخوري بايد ميك ...

من همینطوریش ۴۰ کیلو دارم یکی گفته بود ۱۵ کیلو کم کرده من وزنم کم شه هیچی ازم نمیمونه یعنی ممکنه در این حد هم وزن کم کرد؟در

جدی هزینه هاش کهگرونن واقعا

خیلیییی

اون بچگی هم دندون درست کرد

هم ارتودنسی کرد هم عمل کرد هم هنوزم داره مراقلبت میکنه نمیدونم نگهدارنده و اینا داره

خیلیم لاغر شد ولی واقعااااا راضیه و واقعا قیافش ملوس شده

خیلییییاون بچگی هم دندون درست کردهم ارتودنسی کرد هم عمل کرد هم هنوزم داره مراقلبت میکنه نمیدونم نگهد ...

جدی من که ۳۸ کیلو ام همش واقعا دیگه می میرم 😂💔 ولی خوب لازمه مگه بعد عمل باز متحرکو نگهدارنده میزارن برای دندونا ؟چه سخت

2827
2791
2779
2792